anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
08 Mar 2017 - 20 Mar 2017
stats

Ce companii stabilesc regulile jocurilor de la BuzzCamp 17

La BuzzCamp 17, ne-am gandit sa uitam de emotiile primei intalniri cu angajatorii preferati printr-un concept care ne permite sa ne jucam mai mult decat in editiile anterioare. Daca te numeri printre tinerii ambitiosi, care isi cauta un loc de munca intr-una din cele mai indragite companii din Romania, te asteptam la editia BuzzCamp – Game of Professions!

Regulile sunt simple: inscrie-te la eveniment, lasa emotiile acasa, alege-ti angajatorul preferat dintre cei prezenti la eveniment si convinge-l ca meriti o pozitie in compania sa! Iar noi iti punem la dispozitie cadrul perfect pentru un melanj de dezvoltare profesionala si personala: conferinte, workshopuri, speakeri motivationali si cei mai doriti angajatori din Romania. Pana in momentul de fata, printre companiile care si-au anuntat prezenta la jocurile carierei de la BuzzCamp 17 se numara si:

In Bucuresti, intre 14 si 15 martie: Heidelbergcement, HPE, Accenture, EvoMag, Telus, ECDL, Aqua Carpatica, BRD, P&G, Engie;

In Iasi, pe 21 martie: Heidelbergcement, Accenture, EvoMag, EY, BRD, Enel;

In Cluj, pe 28 martie: EvoMag, EY, BRD, Vodafone, Siemens;

In Timisoara, pe 30 martie: Accenture, EvoMag, EY;

In Craiova, pe 4 aprilie: EvoMag, Telus, Vodafone, Engie;

In Brasov, pe 6 aprilie: EvoMag, BRD, Vodafone, Engie;

In Sibiu, pe 25 aprilie: EvoMag, BRD, Kuka;

In Constanta, pe 27 aprilie: EvoMag, Engie, Enel.

Inscrie-te gratuit aici si iti pastram un loc in primul rand la preview-ul viitorului tau profesional! Daca in lista de mai sus regasesti cateva companii in care ti-ai dori sa lucrezi, s-ar putea ca reprezentantii acestor companii sa-ti dea posibilitatea sa treci la nivelul urmator al jocului angajarii, adica sa te invite la un interviu individual si sa-ti ofere pozitia mult visata.

De asemenea, nu uita sa verifici actualizarile de pe website-ul oficial, deoarece lista companiilor participante la BuzzCamp 17 nu este inca finala. Vino la conferintele si workshopurile BuzzCamp, pentru a invata regulile jocului Game of Professions de la cei mai buni!

Let the games begin!

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.