anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
eBook Reader
Expira: 
08 Oct 2014 - 18 Oct 2014
stats

Concurs de eseuri: Iubitor de Iasi

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi lanseaza concursul de eseuri originale Iubitor de Iasi, in cadrul Sarbatorilor Iasului, Editia 2014, cu scopul de a promova interesul elevilor pentru cunoasterea valorilor culturale locale. Concursul se adreseaza exclusiv elevilor din ciclul primar, gimnazial si liceal. Data limita pana la care se pot trimite eseurile este 18 octombrie 2014.

Tema concursului – De ce iubesc Iasul? – ofera participantilor o paleta larga de subiecte care pot fi abordate cu ajutorul cunostintelor si a imaginatiei. Lucrarile vor fi redactate in limba romana si vor avea intre minimum 3000 si maximum 7500 de semne. Vor fi luate in considerare doar lucrarile de unic autor, fiecare participant putand concura cu un singur eseu. Nerespectarea acestor conditii va conduce la respingerea lor.

Eseurile vor fi trimise pana la data de 18 octombrie 2014 la adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro cu mentiunea „concurs eseu”. Documentul va contine Numele si prenumele, Scoala/ liceul, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Toate materialele eligibile vor fi publicate pe site-ul www.bjiasi.ro. Castigatorii vor fi desemnati de un juriu de specialitate, care va puncta continutul ideatic, gradul de originalitate si calitatea generala a exprimarii.

Castigatorii vor fi anuntati luni, 20 octombrie 2014, pe site-ul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”. Realizatorii celor mai bune trei eseuri vor primi premii constand in cate un eBook Reader.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.