anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
premii in bani
Expira: 
15 Jun 2016 - 15 Aug 2016
stats

Concurs de expresii vizuale digitale

In perioada 15 iunie- 15 august, Asociatia VIZORIAL deruleaza Concursul de expresii vizuale digitale Vizorial. Concursul este organizat pe trei categorii de participare, fotografie, poster si visual, si se va desfasura online pe site-ul vizorial.ro. Targetand atat profesionisti cat si artisti amatori, Vizorial te provoaca sa exprimi imbinarea dintre arta vizuala si muzica in cadrul evenimentelor muzicale prin cele trei categorii de participare. Intra pe site-ul concursului pentru a afla toate informatiile despre participare.

Un eveniment muzical nu inseamna doar sunet, partea vazuta a sunetului este reprezentata de transpunerea prin arta vizuala a emotiei create de acesta. Vizorial premiaza si promoveaza cele mai originale abordari vizuale ale sunetului. Cele trei categorii de participare din cadrul concursului descriu importanta senzoriala si sinestezica a artei vizuale din cadrul evenimentelor muzicale. Posterul evenimentului iti ofera o prima mostra a emotiei ce va fi transmisa de eveniment, visual-ul te introduce in emotia oculara a muzicii in timpul evenimentului, iar fotografia joaca rolul declansarii vizuale a emotiei traite in cadrul evenimentului.

Concursul se desfasoara online pe pagina vizorial.ro. De aici poate fi descarcat regulamentul concursului, formularul de inscriere si aici vor fi incarcate lucrarile participante la concurs. Inscrierile se desfasoara in perioada 15 iunie-15 august 2016. In paralel, in aceasta perioada se desfasoara si etapa de jurizare din partea publicului. La finalizarea etapei de inscriere si a perioadei de votare din partea publicului, in perioada 15 august – 15 septembrie se va derula etapa votului juriului. Castigatorii celor trei categorii vor fi anuntati in data de 16 septembrie. Toate detaliile legate de tema consursului, regulament, calendar, premii si castigatori se regasesc pe site.

Concursul face parte din conceptul Vizorial, un concept ce va include si organizarea de evenimente tematice si a Festivalului de expresii vizuale si muzici corespunzatoare, toate vor fi descrise pe parcurs in sectiunea Evenimente a site-ului. Pentru mai multe detalii consultati site-ul sau pagina de facebook.

Contact: Asociatia Vizorial E-mail: contact@vizorial.ro; Telefon: 0744 617 712

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.