anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
publicarea lucrarii
Expira: 
11 Nov 2013 - 01 Dec 2013
stats

Concursul de creatie literara “Winter Wonderland”

Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi, prin Compartimentul American Corner lanseaza cea de-a IV-a editie a Concursului de creatie literara in limba engleza cu titlul “Winter Wonderland”. Concursul se adreseaza elevilor din ciclu primar, gimnazial si liceal. Data limita pentru inscrierea lucrarilor este 1 decembrie 2013.

Participantii trebuie sa scrie o lucrare literara originala (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema data. Perioada de depunere a lucrarilor este 11 noiembrie – 1 decembrie 2013.

Tinerii autori trebuie sa fie inscrisi la biblioteca si lucrarile sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa fie scrise in limba engleza;

- sa  fie originale (lucrarile plagiate de pe Internet sau din alte surse vor fi excluse din concurs);

- sa nu depaseasca o pagina format A4 –Times New Roman, 12 pt., spatiere 1 (intre 500 si 700 de cuvinte);

- sa fie in format electronic (doc, docx) si trimise la adresele de e-mail americancorneriasi@gmail.com si american.corner@bjiasi.ro.

Jurizarea va avea loc in perioada 2 – 6 decembrie 2013. Juriul va fi format din profesori de limba engleza de la scoli partenere, voluntari si reprezentanti din media locala. Se va acorda o importanta deosebita talentului literar si originalitatii de care dau dovada concurentii.

Festivitatea de premiere va avea loc in saptamina 16 – 20 decembrie, data si ora exacta urmand a fi transmise tuturor participantilor la inceputul lunii decembrie.

Ca si la editiile anterioare cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, intr-o carte care va intra in fondul bibliotecii. Premiile vor consta in carti, articole de birotica si premii surpriza impreuna cu un exemplar din lucrarea publicata.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel. 0758 80 40 11 sau direct la sediul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” Iasi la Compartimentul American Corner.

Sursa: bjiasi.wordpress.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.