anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
carti, articole de birotica + un exemplar din lucrarea publicata
Expira: 
15 Jan 2016 - 14 Feb 2016
stats

Concursul de felicitari si scrisori de dragoste February’s Moonstruck

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi prin Compartimentul American Corner lanseaza prima editie a Concursului de felicitari si scrisori de dragoste (in engleza si romana) February’s Moonstruck. Participarea este gratuita, tinerii autori trebuie sa detina permis de intrare valabil la Biblioteca Judeteana Iasi. Data limita de predare a lucrarilor este 14 februarie a.c., ora 14.00.

Imagine: 

Competitia se desfasoara pe doua sectiuni, dupa cum urmeaza:

I. Sectiunea Concurs de felicitari destinat elevilor din clasele I-IV. Participantii vor realiza o felicitare cu mesaj conform temei date. Felicitarile vor fi depuse la sediul bibliotecii, Compartimentul American Corner, in perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2016.

II. Sectiunea Concurs de scrisori de dragoste adresat elevilor de gimnaziu si liceu. Participantii sunt invitati sa scrie o lucrare literara originala (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema data si vor respecta urmatoarele conditii:

- Participantii vor compune doua scrisori: o scrisoare in limba engleza si una in limba romana (niciuna dintre scrisori nu va fi traducerea celeilalte). Tentativele de frauda vor duce la excluderea din concurs.

- Lucrarile nu vor depasi o pagina format A4 – Times New Roman, 12 pt., spatiere 1 (intre 500 si 700 de cuvinte) si vor fi redactate si trimise in format editabil (doc., docx., .rtf, .odt etc.) la adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com.

Alaturi de cele doua lucrari ce vor fi atasate e-mail-ului, participantii sunt rugati sa mentioneze (in textul e-mail-ului si nu in interiorul „scrisorilor”) si: numarul permisului de biblioteca (fara existenta acestuia lucrarile nu vor fi inscrise in concurs), numele si prenumele concurentului, clasa, numele scolii si al profesorului coordonator.

Jurizarea va avea loc in perioada 15-26 februarie 2016. Juriul va fi format din profesori de limba engleza de la scolile partenere, voluntari si reprezentanti din media locala. Se va acorda o importanta deosebita talentului literar si originalitatii de care dau dovada concurentii.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata, 27 februarie a.c., la ora 10.00, la sediul central al Bibliotecii Judetene din Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, intr-o carte care va intra in fondul bibliotecii. Premiile vor consta in carti, articole de birotica si premii surpriza, impreuna cu un exemplar din lucrarea publicata.

Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0758804011, pe adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.