anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
publicarea lucrarii
Expira: 
18 Nov 2014 - 05 Dec 2014
stats

„Winter Wonderland” - editia a V-a

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi, prin Compartimentul American Corner, lanseaza Editia a V-a a Concursului de creatie literara in limba engleza „Winter Wonderland”. Competitia este deschisa elevilor din ciclul primar, gimnazial si liceal. 

Participantii vor scrie o lucrare literara (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema data. Participarea la concurs este gratuita, tinerii autori trebuie sa fie inscrisi la biblioteca, iar lucrarile sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa fie redactate in limba engleza;

- sa fie originale;

- sa nu depaseasca o pagina format A4 – font Times New Roman, marime 12 pt., spatiere la 1 rand (intre 500 si 700 de cuvinte);

- sa fie redactate in format editabil Word (doc., docx., odt.).

Nerespectarea acestor conditii va conduce la respingerea lor.

Lucrarile vor fi expediate pana la data de 5 decembrie 2014, la adresa de e-mail: americancorneriasi@gmail.com.

Jurizarea va avea loc in perioada 6 - 12 decembrie 2014. Castigatorii vor fi desemnati de un juriu, format din profesori de limba engleza de la scolile partenere, voluntari si reprezentanti ai mediei locale, care va acorda o importanta deosebita talentului literar si originalitatii.

Festivitatea de premiere va avea loc in saptamana 15 - 19 decembrie a.c., data si ora exacta urmand a fi transmise tuturor participantilor la inceputul lunii decembrie.

Ca si la editiile anterioare, cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, intr-un volum care se va regasi in fondul bibliotecii. Premiile vor consta in carti, articole de birotica si premii surpriza, cat si un exemplar din lucrarea publicata.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0758804011 sau direct la Compartimentul American Corner, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi (Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, in incinta Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare).

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.