eveniment
Data: 
5 May 2014 - 18:00
12 May 2014 - 18:00
Loc: 
Aula Magna a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

“Ai copil. Invata sa fii parinte”

Scoala Varlaam Mitropolitul va invita la cea de-a VII-a editie a conferintelor “Ai copil. Invata sa fii parinte”. Invitatele din acest an - Irina Pacurariu si Urania Cremene - vor conferentia pe 5 si 12 mai in Aula Magna a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, incepand cu ora 18:00. Intrarea este libera.

Irina Pacurariu (5 mai) - ”Stresul bun si stresul rau asupra copilului”.

Irina Pacurariu va aborda un subiect foarte sensibil — Cat suntem de responsabili de stresul copiilor nostri?. Impreuna cu publicul vom incerca sa aflam daca aceasta stare de stres apare ca o presiune indusa din partea parintilor sau daca este determinata din mediul social. Irina Pacurariu este mama a doua copil superbe, Ana Carina (13 ani) si Petra (7 ani). Ii place sa descopere mereu lucruri noi si-i plac povestile cu si despre oameni. In luna martie a lansat o noua serie de reportaje — Exodul mamelor, difuzata sub genericul Dosar Romania, ce pot fi urmarite la TVR 1 si tvrplus.ro. In 2014 a primit Premiul pentru Jurnalism Social.

Urania Cremene (12 mai) - ”Performanta scolara sau personala?”

Urania Cremene este expert in Parenting si certificata in exclusivitate pentru Romania de catre Parent’s ToolShop Inc, SUA. Mama a unui baietel de 3 ani si jumatate, Urania Cremene este de parere ca parenting-ul, pana sa devina natural, are nevoie de efort constient si de timp. Expertul va oferi raspunsuri si indicii la dilema Perfomanta scolara sau personala, detalii care ne vor ghida spre a alege varianta cea mai sanatoasa in dezvoltarea copilului – „increderea in sine, responsabilitatea, abilitatea de a lua decizii si de a rezolva probleme, abilitatea de a relationa cu ceilalti (…) sunt calitati greu de dobandit in salile de curs”, ci mai degraba „se dobandesc in copilarie, parintii fiind responsabili de hranirea acestor calitati”.

INFO:

www.scoalavarlaam.ro

www.facebook.com/Scoala-Varlaam-Mitropolitul/

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.