eveniment
Data: 
12 Nov 2012 - 19:00
Loc: 
Sala Ferdinand a UAIC
stats
Adresa: 
Bd. Carol I (UAIC, corp A)

AIESEC prezinta oportunitati internationale

AIESEC Iasi organizeaza conferinta Break the barriers, enjoy the world!, ce are ca scop informarea studentilor cu privire la doua oportunitati internationale: AIESEC Exchange Programme si Life Learning Programme ERASMUS. Conferinta va avea loc luni, 12 noiembrie, la ora 19:00 in Sala Ferdinand.

Prima parte a conferintei este dedicata internshipurilor oferite de AIESEC si il va avea ca invitat pe Mihai Zamfir, vicepresedintele departamentului Outgoing Exchange, care va oferi informatii despre conditiile de eligibilitate, perioada de inscriere si tarile partenere. De asemenea, 3 membri vor impartasi experiensa acumulata de ei in Egipt si China.

In a doua parte a evenimentului, Dana Daia de la Departamentul de Relatii Internationale a Universitatii va vorbi despre conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de o bursa Erasmus.  De asemenea, studenti din Brazilia, Tunisia si Spania vor impartasi experienta lor de studenti in Romania si motivele pentru care au ales tara noastra.

La final, printr-o sesiune de intrebari si discutii libere din partea publicului, puteti afla informatiile care v-au starnit interesul.

In 2006 AIESEC Iasi s-a clasat pe locul 4 in topul global, pentru cel mai bun comitet local care a realizat stagii de practica internationale (Programul EXCHANGE), iar in 2008 AIESEC Iasi a castigat premiul PRAIS pentru cea mai buna echipa de PR din AIESEC Romania.

sursa: 360.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.