Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
24 Apr 2013 - 17:00
Loc: 
Libraria Orest Tafrali
stats
Adresa: 
Corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”

Biblioteca Vie - editia a VIII-a

Daca esti un student interesat de evenimente de cariera, Echipa CIPO te invita miercuri24 aprilie 2013, la ora 17.00, la o intalnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi” un profesionist. Evenimentul se va desfasura la Libraria Orest Tafrali, situata in Corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. 

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obisnuite, din care cititorii interesati imprumuta carti pentru o perioada limitata de timp (30 minute), le citesc si le returneaza bibliotecarului, pentru a fi rasfoite de urmatorii cititori interesati. Sunt doua diferente majore insa: cartile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO in ultimii ani au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, cat si dorinta fostilor studenti ai Universitatii de a darui din experienta lor, intr-un cadru mai putin formal. Asadar, evenimentul Biblioteca Vie – Citeste“ un profesionist faciliteaza intalnirea studentilor cu profesionisti din domeniile lor de studiu printr-o metoda specifica educatiei nonformale.

„Cartile” (povestile acestora pot fi citite acesand linkurile atasate numelor de mai jos) de la aceasta editie sunt:

Alina Niculita - profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iasi, Centru educational pentru copii, trainer acreditat Mind Lab si Clever Children.

Carmen Gherca - Presedinte, Asociatia Nationala pentru Copii si Adultii cu Autism din Romania – filiala Iasi.

Liviu Maha  - Lector universitar doctor, Departamentul de Economie si Relatii Internationale, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” dinIasi.

Traian Luca - Director general Gemini CAD Systems S.R.L.

Intrarea este libera! Pentru a participa la acest eveniment, te rugam sa completezi formularul de inscriere din acest articol. Vei primi un e-mail de confirmare a inscrierii.

ATENTIE! Persoanele care se inscriu, dar care nu se prezinta la ora si locatia stabilite, nu vor avea acces sa participe la celelalte evenimente organizate de echipa Centrului de Cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, pe toata durata anului universitar 2012-2013.

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.