eveniment
Data: 
11 Dec 2013 - 17:00
Loc: 
Libraria Orest Tafrali
stats
Adresa: 
Corpul A al UAIC

Biblioteca Vie, editia a X-a

Daca esti un student interesat de evenimente de cariera, Echipa CIPO te invita miercuri11 decembrie, la o intalnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi” un profesionist. Sau mai multi profesionisti, pentru ca aceasta editie este una aniversara, in care vor fi scoase din raft cateva dintre cele mai rasfoite carti ale editiilor anterioare. Evenimentul va incepe la ora 17.00 si se va desfasura la Libraria Orest Tafrali

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obisnuite, din care cititorii interesati imprumuta carti pentru o perioada limitata de timp (30 minute), le citesc si le returneaza bibliotecarului, pentru a fi rasfoite de urmatorii cititori interesati. Sunt doua diferente majore insa: cartile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO in ultimii ani au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, cat si dorinta fostilor studenti ai Universitatii de a darui din experienta lor, intr-un cadru mai putin formal. Asadar, evenimentul Biblioteca Vie –“Citeşte“ un profesionist faciliteaza intalnirea studentilor cu profesionisti din domeniile lor de studiu printr-o metoda specifica educatiei nonformale.

„Cartile” acestei editii (povestile acestora pot fi citite acesand linkurile atasate numelor) sunt:

Alina Niculita – Profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iasi, Centru educational pentru copii, trainer acreditat Mind Lab.

Ines Prodan – Marketing freelancer.

Luminita Iacob - Profesor Universitar in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Nicoleta Lupu - Doctor in Fizica, Director General al Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Tehnica – IFT Iasi.

Oana Filip- Project Manager la Asociatia Industrii Creative.

Raluca Aftene - Jurnalist TVR Iasi.

Adrian Cantemir - Psihiatru si Psihoterapeut, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola” din  Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore  T. Popa” din Iasi.

Cosmin Vaman - Redactor promovare la Departamentul de Marketing Educational al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Artist.

Daniel Buleu – Director de dezvoltare, Embarcadero Tehnologies.

Gabriel Curcudel aka Krumel – Specialist SEO si SEM, Advert Point.

Vasile Sorohan - Director la Centrul de Excelenta Iasi, Inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugam sa completezi formularul de inscriere disponibil la subsolul acestui articol.

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.