Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
14 Jan 2015 - 17:00
Loc: 
Librăria Orest Tafrali
stats
Adresa: 
Corpul A al UAIC

Biblioteca Vie, Editia a XII-a

Daca esti un student interesat de evenimente de cariera, Echipa CIPO te invita miercuri14 ianuarie 2015, la o intalnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Evenimentul va incepe la ora 17.00 si se va desfasura la Libraria Orest Tafrali.

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obisnuite, din care cititorii interesati imprumuta carti pentru o perioada limitata de timp (30 minute), le citesc si le returneaza bibliotecarului, pentru a fi rasfoite de urmatorii cititori interesati. Sunt doua diferente majore insa: cartile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO in ultimii ani au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, cat si dorinta fostilor studenti ai Universitatii de a darui din experienta lor, intr-un cadru mai putin formal. Asadar, evenimentul Biblioteca Vie – “Citeste“ un profesionist faciliteaza intalnirea studentilor cu profesionisti din domeniile lor de studiu printr-o metoda specifica educatiei nonformale.

“Cartile” (povestile acestora pot fi citite accesand link-urile atasate numelor de mai jos) de la aceasta editie sunt:

Anca Doina Hreamata - Director Grup Retail – BCR Iasi.

Ionut Topala – Fizician si Coordonator national al evenimentului Noaptea Europeana a Cercetatorilor.

Marius Rata – Manager al companiei Duk-Tech, Iasi.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugam sa completezi formularul de inscriere de la subsolul acestui articol. Selectia participantilor se va face pe baza raspunsurilor oferite. Astfel, daca ai fost acceptat, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea inscrierii.

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.