eveniment
Data: 
18 May 2016 - 16:00
Loc: 
Libraria Orest Tafrali
stats
Adresa: 
Corpul A al UAIC

Biblioteca Vie, Editia a XIX-a

Daca esti un student interesat de evenimente de cariera, Echipa DSSA te invita miercuri, 18 mai 2016, ora 17.00, la o intalnire de tip Biblioteca Vie, pentru a „citi“ un profesionist. Evenimentul va incepe la ora 16.00 cu un moment artistic sustinut de membrii Coralei „Universitas” si se va desfasura in Libraria Orest Tafrali, situata in Corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi.

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obisnuite, din care cititorii interesati imprumuta carti pentru o perioada limitata de timp (30 minute), le citesc si le returneaza bibliotecarului, pentru a fi rasfoite de urmatorii cititori interesati. Sunt doua diferente majore insa: cartile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO in ultimii ani au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, cat si dorinta fostilor studenti ai Universitatii de a darui din experienta lor, intr-un cadru mai putin formal. Asadar, evenimentul Biblioteca Vie – „Citeste“ un profesionist faciliteaza intalnirea studentilor cu profesionisti din domeniile lor de studiu printr-o metoda specifica educatiei nonformale.

„Cartile“ de la aceasta editie sunt amintite mai jos, iar povestile acestora vi se vor dezvalui treptat, zilele urmatoare.

Bogdan COJOCARIU – Lector univ. dr. la Universitatea de Arte „George Enescu”

Camelia RADU – Educatoare la Liceul Teoretic Special Vasile Pavelcu si membru ANPEDA

Cristi BARLADEANU – Managing Partner, NON

Cristina SOOS – L&D Specialist, Xerox Customer Care Services

Intrarea este libera! Pentru a participa la eveniment, completeaza formularul de inscriere de la subsolul acestui articol

Sursa: cariera.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.