eveniment
Data: 
4 May 2015 - 09:45
4 May 2015 - 16:00
Loc: 
Sediul bibliotecii/ Sala S502, etajul 5 din Corpul R al UAIC
stats
Adresa: 
Bd. Stefan cel Mare, nr 8-10 / Str. Lapusneanu

Bruce P. Kleiner la Iasi

Luni, 4 mai, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi prin Compartimentul American Corner organizeaza, cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti, doua intalniri cu Bruce P. Kleiner, Consilierul pentru Presa si Cultura din cadrul ambasadei. Cele doua evenimente se inscriu in programul Cat de departe este America? US Speaker.

Programul evenimentelor:

Education US – My Alma Mater, University of Missouri - orele 9:45 - 11:15 - la sediul bibliotecii din Bld. Stefan cel Mare si Sfant nr. 8-10, Compartiment American Corner. Diplomatul american se va intalni cu un grup de elevi de la Colegiul National „Garabet Ibraileanu” si le va impartasi din experientele sale din studentie in sistemul educational din SUA.

Institutional Branding - PR OUTLook – editia a V-a - orele 16:00 - 18:00 - Sala S502, etajul 5 din Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. Intalnirea este organizata in parteneriat cu PRIME Iasi, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare si va oferi participantilor posibilitatea de a purta discutii relevante despre o arie aparte al branding-ului, adresata exclusiv institutiilor. Pentru a participa la a V-a editie PR OUTLook este nevoie sa vainscrieti.

Pentru informatii suplimentare vizitati pagina bibliotecii www.bjiasi.ro, e-mail americancorneriasi@gmail.com sau la telefon 0758 804 011.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.