eveniment
Data: 
7 Apr 2016 - 17:00
Loc: 
Grand Hotel Traian Iasi - sala Eminescu
Bilet: 
75.00
stats

Business Networking Event - editia a 12a

Junior Chamber International (JCI) Iasi va invita joi, 7 aprilie 2016, ora 17:00, la evenimentul de networking “Business Networking Event”. Editia de anul acesta a BNE este cea de-a 12a organizata de JCI Iasi si anunta 3 invitati in calitate de speakeri, toti 3 personalitati din mediul de business. Evenimentul va avea loc in cadrul Grand Hotel Traian Iasi, sala Eminescu.

Iata care sunt cei 3 speakeri:

Marius Alexa este CEO al companiei de media Arhipelago. Pe parcursul timpului, Marius a imbracat mai multe haine din punct de vedere professional, printre care: intreprinzator, manager, trainer, profesor universitar, speaker, lider politic, lider ONG si, nu in ultimul rand, organizator de conferinte de afaceri.

Péter Barta este CEO al Fundatiei Post Privatizare si Strategy consultant Google in cadrul programului Google Partners. Cu peste 14 ani de experienta in management, atat in sectorul profit, cat si cel non-profit, a fost implicat in managementul a numeroase proiecte nationale si internationale, a evaluat proiecte in valoare totala de peste 1 mil. Dolari si a asistat la implementarea acestora. A fost colaborator al unor institutii precum Consiliul Europei, in cadrul carora a derulat misiuni de monitorizare in tari precum Mexic, Palestina, tarile scandinave, Rusia sau Macedonia.

Razvan Girmacea este CEO al Monitor Backlinks. Tanar, iesean, Razvan este un om tehnic cu orientare spre business. Este castigator a numeroase concursuri de startup-uri si antreprenor cu un exit de succes la activ.

Junior Chamber International (JCI), este un ONG international pentru tinerii lideri si antreprenori.

Business Networking Event (BNE) este un eveniment care aduna profesionisti din mai multe domenii si le ofera posibilitatea de a identifica noi oportunitati si parteneri de viitor. In cadrul Business 1 la 1 participantii pot schimba carti de vizita pentru a gasi parteneri de viitor, pot socializa si obtine informatii foarte valoroase de la speakerii nostri. Editiile BNE de pana acum au adunat mai mult de 550 de participanti antreprenori, 40 de parteneri, 12 speakeri cu renume national si international. Acest eveniment este cel mai bun loc pentru promovarea afacerii in fata potentialilor clienti, parteneri sau contractori, pentru a ajuta la cresterea vanzarilor si dezvoltarea companiei.

De ce sa participi la eveniment?

 Aceasta este cea de-a 12a editie de B.N.E. organizata de JCI Iasi. Ai certitudinea ca investesti intr-un eveniment de calitate, care iti ofera exact ceea ce cauti;

 Iti poti promova afacerea catre cel putin 60 de persoane cu care vei relationa direct;

 Poti identifica solutii pentru cresterea/dezvoltarea afacerii tale;

 Cunosti posibili parteneri, clienti, furnizori;

 Initiezi noi relatii de parteneriat si/sau comerciale;

 Faci schimb de idei, resurse, informatii;

 Identifici noi oportunitati de afaceri si noi piete.

Taxa de participare este in valoare de 75 lei (pentru inscrieri in perioada 12 februarie-31 martie) sau 90 lei (pentru inscrieri in perioada 1 aprilie-7 aprilie). Inscrierile se pot face direct pe site-ul BNE sau completand formularul.

Pentru mai multe informatii despre eveniment sau detalii suplimentare despre proiect, ne puteti contacta la adresa de email bne@jciiasi.ro sau puteti intra in contact cu managerul de proiect, Paula Alixandrov, telefon 0742181223 ori cu responsabilul de comunicare, Carmen Manea, telefon 0753 353 956.

Pentru mai multe detalii despre proiect, dar si editii precedente, accesati pagina proiectului.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.