eveniment
Data: 
7 Apr 2016 - 09:00
Loc: 
Camera de Comert si Industrie
stats

BuzzCamp Career Series: Step by Step in lifelong learning

Inspire Group a dat startul inscrierilor pentru editia din aceasta primavara a evenimentului BuzzCamp, cu numarul de ordine 15. Pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui tanar ambitios, la editia BuzzCamp Career Series TU esti in prim-plan. In data de 7 aprilie, la Camera de Comert si Industrie, BuzzCamp15 vine in vizita la Iasi cu episodul „Step by Step in lifelong learning”, in cadrul caruia esti invitatul nostru pentru a face primul pas in dezvoltarea ta continua.

Florentina Berlan, trainer in public speaking si fondatoarea proiectului „Povestind matematica”, Teodora Tompea, reporter si prezentator la Digi24 Iasi, Alexandra Maftei, fondator Hangariada, vin sa te intalneasca la tine in oras, sa iti impartaseassca din experienta personala si sa iti prezinte viziunile lor asupra intrebarii „De ce trebuie sa invatam constant si sa vrem din ce in ce mai mult de la noi?”. Din partea companiilor participante, Valentin Mazareanu - SCC si Andreea Garbacea- Accenture, iti vor povesti mai multe despre dorintele organizatiilor, importanta stimularii unei invatari continue si modalitatile de modelare si motivare a angajatilor.

Sa fii la curent cu realitatea, sa ai initiativa atunci cand intalnesti provocari si experiente noi, sa te dezvolti personal si profesional, se intampla pas cu pas – de la modul in care inveti cum functioneaza creierul uman, pana la a sti cum sa jonglezi cu el, cu tot ce prinzi din jur si cu tot ce vrei sa inveti.

Noi credem ca invatarea continua iti garanteaza un loc de munca si ne dorim sa ne spui opinia ta la BuzzCamp15 Iasi.

Cea mai importanta investitie este cea facuta in tine insuti, iar dezvoltarea personala incepe prin dorinta de a depasi zona de confort si se contureaza prin actiunile autodidactice, care au scopul de a iti largi spectrul sferelor informationale, de a-ti dezvolta competentele profesionale si inteligenta emotionala.

La BuzzCamp o sa descoperi ca primul loc de munca reprezinta inceputul parcursului tau profesional si specializarea intr-un anumit domeniu. Companiile se focuseaza din ce in ce mai mult pe potentialul tau, starea de bine si plus valoarea pe care ti-o pot aduce prin spatii special amenajate pentru relaxare, training-uri, teambuilding-uri si cursuri, dar urmaresc si anumite trasaturi pe care trebuie sa le aiba un viitor angajat. Un mic tips pentru tine: calitati precum deschiderea catre o invatare continua, flexibilitatea și entuziasmul sunt observate și apreciate încă de la interviul de angajare, dar hai la BuzzCamp ca să afli detalii, păreri și sfaturi chiar de la angajatori!

In a doua parte a zilei vei avea ocazia sa ii intalnesti pe expertii de la Accenture, Ernst & Young, SCC, Bitdefender, in cadrul workshop-urilor pregatite special pentru tineri ambitiosi ca tine.

Esti pregatit pentru marea provocare? Asigura-ti locul acum! Inscrierile se fac aici.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.