anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
01 Mar 2017 - 19 Mar 2017
stats

BuzzCamp isi deschide portile pentru a 17-a oara

BuzzCamp reuneste pentru a 17-a oara zeci de angajatori si mii de tineri participanti in cele mai mari opt orase din Romania. Studentii si absolventii  din Iasi au sansa ca marti, 21 martie, sa participe la conferinte si workshop-uri sustinute de speakerii  prezenti la eveniment, sa afle informatii valoroase despre mediul de lucru real din companii si au o sansa foarte mare de a fi angajati de catre acestea, pe langa sfaturile de dezvoltare personala si orientare in cariera pe care le vor primi de la speakerii prezenti la eveniment.

Tema celei de-a 17-a editii a celui mai longeviv eveniment din tara dedicat dezvoltarii personale si orientarii in cariera este Game of Professions.  Evenimentul  isi propune sa ofere tinerilor oportunitatea de a interactiona direct cu angajatorii si sfaturi pentru a-si urma pasiunile si visurile profesionale cat mai potrivit pentru fiecare in parte. Obiectivul BuzzCamp este acela de a-i indruma pe participanti corect atat pe plan profesional, cat si pe cel personal, iar speakerii  motivationali si persoanele publice prezente le vor impartasi din experienta proprie.

La editia din Iasi, Enel, BRD, HeidelbergCement, Accenture si Evomag se numara printre companiile in cautarea profilelor specifice de studenti si absolventi pe care sa ii recruteze in programele lor de formare. Evenimentul va acoperi de aceasta data opt judete: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova, Brasov, Sibiu si Constanta, iar pana in prezent s-a bucurat de atentia unui numar de 18.000 de participanti si peste 100 de companii.

Participarea la BuzzCamp este gratuita, insa locurile sunt limitate si necesita o inscriere prealabila pe www.buzzcamp.ro/event sau https://goo.gl/YMYjme.

 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.