anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
02 Oct 2015 - 12 Nov 2015
stats

BuzzCamp la a 14-a editie

Cel mai longeviv eveniment din Romania dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii in cariera pentru studenti si absolventi a dat startul inscrierilor din aceasta toamna. Aflat la a 14-a editie, evenimentul BuzzCamp va ajunge de aceasta data in 11 orase (Brasov, Sibiu, Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara, Bacau, Constanta, Pitesti si Craiova). La Iasi, evenimentul va avea loc pe 12 noiembrie.

”Cariera mea si a echipei Inspire Group a inceput si se dezvolta cu fiecare editie BuzzCamp. Din 2008 si pana astazi evenimentul a pus fata in fata 100 de companii cu peste 18,000 de participanti. La ultima editie, 135 de tineri cu potential si-au inceput cariera in cadrul companiilor partenere. In fiecare an, ne bucuram de sprijinul celor mai mari centre universitare si de implicarea a peste 50 de organizatii studentesti.” – Anca Matei Nazarov, Project Director BuzzCamp & Co-founder Inspire Group.  

BuzzCamp se organizeaza bianual din anul 2008 si este o platforma complexa de orientare in cariera, recrutare, workshop-uri si conferinte axate pe dezvoltare personala. Evenimentul se desfasoara in contextul in care, ultimul raport de cercetare realizat de Institutul National de Statistica, privind ocuparea si somajul, situeaza rata somajului in randul tinerilor la 25%: ”Nu ne dorim ca tinerii cu potential sa fie pusi in situatia de a alege intre a participa la cursurile facultatii pentru care au optat si a fi angrenati intr-un job full-time. Experienta Inspire Group pe proiecte de employer-branding si recrutare, precum si clientii alaturi de care dezvoltam evenimentul, de 8 ani, ne demonstreaza ca ambele sunt la fel de importante. Ne aflam intr-un moment in care tinerii cu potential au nevoie de orientare si solutii pentru a incepe o cariera, nu de un simplu job dupa terminarea facultatii.” – Alina Anghel, Business Development Director & Co-founder, Inspire Group.

Participarea la BuzzCamp este gratuita, insa locurile sunt limitate si necesita o inscriere prealabila pe site-ul www.buzzcamp.ro/event. In acest moment, editia a 14-a se bucura de sprijinul a 15 dintre cei mai importanti angajatori: Accenture, Bitdefender, Groupe Renault, Arvato, Vodafone Romania, LIDL, EY, SCC, WNS, Nestle, Carrefour, HP, Continental Automotive si Telus si beneficiaza deja de 20 de speakeri confirmati.

In toate editiile anterioare s-au alaturat proiectului persoane publice din domenii variate, de la actori si sportivi la antreprenori si traineri ca: George Ivascu, Maria Buza, Virgil Iantu, Cornel Ilie, Cori Gramescu, Grigore Lese, Dan Chisu, Radu Iacoban sau Ivan Patzaichin.

Despre Inspire Group:

Inspire Group este compania specializata in servicii de employer branding si recrutare, organizatorul evenimentului BuzzCamp, editorul proiectelor Great│co., World Wide Brands si realizatorul studiului Most Loved Employers, alaturi de Mercury Research.

 Pentru mai multe informatii legate de proiectele de recrutare si dezvoltare personala organizate de Inspire Group puteti contacta:

Miruna Neagu, PR Executive, Inspire Group, E-mail: miruna.neagu@inspiregroup.ro, Telefon: 0741 632 185

Irina Mateescu, Interim Marketing Director, Inspire Group, E-mail: irina.mateescu@inspiregroup.ro , Telefon: 0722 218 380 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.