eveniment
Data: 
3 Oct 2016 - 10:00 - 27 Oct 2016 - 22:00
27 Oct 2016 - 10:00 - 22:00
Loc: 
Camera de Comert si Industrie
stats
Adresa: 
Bd. Carol I 27
Telefon: 
0232 268 001

BuzzCamp la a 16-a editie

Dupa cum te-am obisnuit pana in prezent, BuzzCamp nu este un targ de joburi. Pe lista de prioritati a acestui eveniment se plaseaza pe primele locuri orientarea in cariera si dezvoltarea personala, pe langa recrutarea specializata, realizata cu ajutorul experientei si dedicarii Inspire Group. Iti oferim toate aceste servicii definite de dorinta noastra de a ajuta tinerii profesionisti incepand cu 19 octombrie in Bucuresti si in alte 8 orase din tara: Bacau (25 octombrie), Iasi (27 octombrie), Cluj (1 noiembrie), Timisoara (3 noiembrie), Craiova (8 noiembrie), Brasov (15 noiembrie), Sibiu (17 noiembrie), Constanta (22 noiembrie).

In momentul in care tinerii participa la targuri de joburi, nu le sunt oferite servicii de orientare in cariera, nereusind de multe ori sa gaseasca jobul potrivit nevoilor si cunostintelor lor. Insa BuzzCamp este dedicat recrutarii specializate, astfel incat fiecare tanar aflat la inceputul carierei sale sa poata sa-si urmeze pasiunea si visurile profesionale.

Workshop-urile si conferintele organizate in cadrul BuzzCamp 16 vin in ajutorul participantilor, ajutandu-i sa interactioneze cu lumea angajatorilor intr-un mod diferit fata de cum se asteptau. De asemenea, aceste interactiuni ii ajuta pe angajatori sa-si dea seama cine este potrivit pentru oportunitatile de angajare pe care le ofera si potentialul caror persoane poate sa-i ajute sa treaca mai departe de un interviu individual. Ca participant, poti invata si unele secrete ale meseriei speaker-ilor prezenti la eveniment, fara sa trebuiasca sa faci tu o documentare detaliata in prealabil. Ai vrea sa te trezesti dimineata si sa mergi la un loc de munca de la care sa obtii mai mult decat satisfactie financiara? Poti face acest lucru daca te pasioneaza cu adevarat domeniul in care lucrezi, iar gasirea acestuia poate fi facuta cu ajutorul orientarii in cariera la BuzzCamp.

Suntem de parere ca dezvoltarea personala realizata prin intermediul unor activitati precum imbunatatirea abilitatilor pe care le ai, constientizarea trasaturilor definitorii si modurile in care le poti folosi in beneficiul tau, precum si invatarea constanta, poate sa te ajute pe termen lung, atat in ceea ce priveste munca pe care o desfasori, cat si in viata personala. Companiile prezente la BuzzCamp sunt in cautarea tinerilor studenti si absolventi, care doresc sa-si imbunatateasca in mod constant abilitatile, sa-si descopere potentialul si alte talente. Vrem sa te ajutam sa-ti concentrezi atentia pe domeniul sau industria care te pasioneaza cu adevarat si sa-ti descoperi valentele nestiute pana acum.

Noi iti pastram un loc la BuzzCamp 16, pentru ca vrem sa te ajutam sa dai startul carierei tale ca la carte. Tu trebuie doar sa te inscrii aici: https://goo.gl/nurmfQ si sa te pregatesti sa-ti adaugi experienta relevanta in CV.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.