eveniment
Data: 
26 Mar 2014 - 18:00
Loc: 
Meru
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

Community Talks 1.2: „Happy in Iasi?”

Suportis impreuna cu AltIasiFundatia Comunitara IasiMeru si Synergy Romania te invita miercuri26 martie 2014 ora 18:00 la Meru, la cel de-al doilea eveniment din seria Community Talks numit „Happy in Iasi?”, in care se va discuta despre revitalizarea spatiului comun impreuna cu Adriana Gheorghiescu (Zona Zero), Elena Racu (Fundatia Comunitara Iasi) si Andrei Gheorghiescu (Turnul Nostru). Pentru a participa la eveniment inregistrati-va aici.

Suportis impreuna cu prietenii sai - AltIasi, Synergy si Meru - si-a propus sa adune sub umbrela Community Talks oameni, initiative, idei si energii pentru a genera, prin interactiune, o comunitate dinamica. 

Pornind de la una dintre sugestiile participantilor de la primul eveniment, cea de-a doua intalnire, numita „Happy in Iasi?” va provoca la discutii despre spatiul comun, posibilitati si modalitati de imbunatatire a acestuia, despre cum ne putem implica chiar noi in schimbarea aspectului orasului in care traim, despre exemple concrete de implicare in dezvoltarea urbana si revitalizarea spatiului public.

Invitati la eveniment sunt Adriana Gheorghiescu (arhitect, manager proiect Zona Zero), Andrei Gheorghiescu (manager proiect Turnul Nostru) si Elena Racu (grant manager Fundatia Comunitara Iasi).

Daca esti tentat sa discuti despre spatiul comun si revitalizarea acestuia, daca ai o parere despre aspectul Iasului si vrei sa o faci auzita, daca doresti sa petreci o seara de miercuri intr-un mod placut si util, alaturi de oameni frumosi, care impartasesc preocupari similare, te invitam sa vii la eveniment!

Pentru a participa la Community Talks, inregistreaza-te aici.
Biletul nu trebuie printat.
Numarul de locuri este limitat.

Pagina de facebook a evenimentului: aici.

Daca doresti sa afli mai multe despre cum a decurs primul eveniment, iti recomandam acest articol.

Sursa.

Anunt postat de Suportis.

Suportis reprezinta un parteneriat pentru actiune, lansat cu scopul de a sustine si facilita dezvoltarea continua a tinerilor.

Recenzii


Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.