eveniment
Data: 
21 May 2014 - 18:00
Loc: 
CUIB
stats
Adresa: 
str. Gavril Musicescu nr. 14

Community Talks - Editie speciala #1

Inca de la primul eveniment Community Talks, Suportis te-a indemnat sa fii un cetatean activ. Insa pe langa implicarea civica, cetateanul activ participa prin vot la alegerile politice si isi asigura reprezentarea in institutiile decizionale. Pentru a intelege importanta alegerilor europene si pentru a afla cum ne influenteaza Parlamentul European viata, pe 21 mai, de la ora 18:00, Suportis ne invita la o editie speciala Community Talks, la CUIB, alaturi de invitatii Lucian Dirdala si Teodor Moga.

Alegerile europene din 25 mai dau sansa oamenilor simpli sa-si exercite singura parghie legitima de reprezentare directa la nivelul UE. In acelasi timp, acestea sunt mai importante ca oricand deoarece alegerea presedintelui Comisiei Europene depinde de rezultatele acestui scrutin. 

La acest eveniment ii avem in calitate de invitati pe:

## Lucian Dirdala - politolog si lector asociat la UAIC
## Teodor Moga - lector la UAIC

***

Va amintim ca Suportis impreuna cu prietenii sai - AltIasi, Synergy si Meru Iaşi - si-a propus sa adune sub umbrela Community Talks oameni, initiative, idei si energii pentru a genera, prin interactiune, o comunitate dinamica. 

Pentru a participa, inregistreaza-te aici.

Biletul nu are valoare financiara si NU trebuie printat.

Numarul de locuri este limitat.

Sursa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.