eveniment
Data: 
10 Nov 2014 - 10:00
Loc: 
Sala 502 - etajul 5, corp R, UAIC
stats
Adresa: 
str. Lapusneanu

Conferinta team Adventure 2014

Dupa inscrierea celor noua echipe de studenti pasionati de publicitate, Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice – team ADventure trece la urmatoarea etapa, Conferinta. Evenimentul va avea loc in data de 10 noiembrie incepand cu ora 10:00. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de publicitate!

Menita sa-i ajute pe studenti prin oferirea unor sfaturi de la specialisti din domeniu, de data aceasta, pe scena vor urca Christiana ZODILA - copywriter la SENIORHYPER, Gabriel BRANESCU - copywriter si regizor de film si Florin MARE - managing partner la Boomerang. Astfel, toti impatimitii publicitatii pot sa se bucure de o experienta unica prin posibilitatea raportarii la profesionisti. Acestia ii vor indruma in demersurile lor, atat pentru acest concurs, cat si pentru o viitoare cariera in domeniu. Pentru cei care nu sunt inscrisi in competitie, Conferinta reprezinta o modalitate de a afla cat mai multe detalii din culisele publicitatii.

Clientii TE-ROX Prod Pascani, Daria CD si Open Mind ii provoaca pe participanti sa realizeze campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare si de marketing. team ADventure le ofera studentilor o simulare a unui job intr-o agentie de publicitate deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de catre parteneri. E o joaca pe bune, in care bugetul clientului va trebui folosit responsabil, iar obiectivele indeplinite. Si acest lucru se concretizeaza datorita faptului ca brief-urile primite sunt situatii reale si actuale ale firmelor de pe piata economica.

Persoana de contact: Amalia CANTEMIR, e-mail: cantemir.amalia@yahoo.com, telefon: 0749 930 363  

Sursa: comunicatul de presa    

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.