Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
23 Feb 2015 - 11:00
stats

Contrast si contradictie in teatrul modern

Luni, 23 februarie, incepand cu ora 11:00, in Sala studio a Facultatii de Teatru din Iasi va avea loc o intalnire cu regizorul Alexander Hausvater. Acesta va vorbi publicului despre „Contrast si contradictie in teatrul modern”.

Numele lui Alexander Hausvater tine de innoirea teatrului iesean, cand in 1998 cu Teibele il readucea in atentia publicului national, descatusand un stil al rigorilor clasice, clatinand felul de a privi al oamenilor de aici, uimind si socand acei ani. Au urmat apoi splendidul Roberto Zucco, experimentul cu Livada de visini, revitalizarea Salomeei lui Wilde si dipticul de inspiratie asiatica No cinci povesti de dragoste si, putin mai tarziu, Arborele tropicelor.  

Pe 28 iunie 2013 revine la Iasi cu spectacolul GolemGolem este strigatul lui Alexander Hausvater in fata unei lumi rasturnate, in care fratele se invrajbeste impotriva fratelui, in care nevinovatii devin vinovati, iar pacatosii sunt considerati eroi. (sursa)

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.