eveniment
Data: 
25 Sep 2013 - 18:00
Loc: 
Art House Central
stats
Adresa: 
Moldova Mall, etaj 6

Cum faci din fotografie un stil de viata?

Creative Coffee No. 15 va avea loc miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:00, la Art House Central (etajul 6, Moldova Mall). La aceasta editie vom face cunostinta cu Soós Attila, pictograf de cand se stie, indragostit de fotografie si lumea ei, presedinte al Asociatiei Fotografice din Cluj – ErKE, care ne va povesti cum poti sa faci din pasiune un stil de viata cu care sa te identifici.

Intors in Romania de 5 ani, invitatul de la Creative Coffee No. 15 a sustinut workshop-uri pentru Light Academy, Erke, a organizat tabere foto in Croatia, avand ca si atu experiente anterioare in Ungaria, Italia sau New York, fiind un pasionat al fotografiei conceptuale.

A pozat pentru reviste cunoscute in toata lumea, Elite, Playboy, Charme, Hustler si a colaborat cu personalitati internationale, prin fata obiectivului trecandu-i pe Silvester Stalone, Damon Hill, Mika Hakinen, Larry Hagman, fara sa amintim numeroase fotomodele de talie mondiala.

De curand calatoreste in lung si lat in promovarea expozitiei “1+1”, despre care va povesti si la CC.

Ca sa ne asiguram ca avem locuri pentru toata lumea va rugam sa daţi click pe butonul Going de pe pagina evenimentului ca sa putem estima un numar de creativi prezenţi.

De asemenea, ne-am bucura daca aţi ajunge la eveniment cu 15-20 de minute mai devreme.

Site-ul oficial Soós Attila

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.