eveniment
Data: 
6 Apr 2015 (All day)
7 Apr 2015 (All day)
8 Apr 2015 (All day)
Loc: 
Colegiul National/ Colegiul National „Emil Racovita”/ Colegiul National „Mihai Eminescu”
stats

Despre avantaje si oportunitati pentru tineri in UE, in Saptamana Scoala Altfel

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” in parteneriat cu Centrul de Studii Europene al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” si Centrul de Documentare Europeana „Jean Monnet” organizeaza, in perioada 6 - 8 aprilie, seria de prezentari „Uniunea Europeana – un spatiu al oportunitatilor pentru tinerii de pretutindeni”

Despre avantajele si sansele tinerilor in spatiul european vor vorbi prof. univ. dr. Gabriela Carmen Pascariu si cercet. st. dr. Ramona Tiganasu. Prezentarile vor fi sustinute in trei institutii de invatamant din municipiul Iasi, dupa cum urmeaza: pe data de 6 aprilie, la Colegiul National; pe 7 aprilie, la Colegiul National „Emil Racovita” si pe 8 aprilie, la Colegiul National „Mihai Eminescu”.

In toate cele trei zile, de la ora 10.00, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” va prezenta oferta de carte de care dispune, iar Centrul de Studii Europene va informa tinerii elevi despre dimensiunea europeana a educatiei si formarii profesionale, dezvoltarea cercetarii in domeniul studiilor europene, cum se poate ajunge la o mai buna cunoastere si intelegere a procesului de integrare europeana si a exigentelor de participare a Romaniei la acest proces din perspectiva multi si interdisciplinara.

„Uniunea Europeana – un spatiu al oportunitatilor pentru tinerii de pretutindeni” se desfasoara in cadrul programului national Saptamana „Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Informatii suplimentare puteti obtine pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.