anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Mid-level
Oferta: 
publicare in volum
Expira: 
16 Feb 2015 - 10 Apr 2015
stats

Going East: An Interdisciplinary Conference on Travel and Intercultural Communication

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, impreuna cu Østfold University College, Norvegia, va invita la conferinta internationala interdisciplinara „Going East: An Interdisciplinary Conference on Travel and Intercultural Communication”, organizata de Catedra de limba si literatura engleza la Iasi in perioada 4-5 iunie 2015.

Puteti participa cu lucrari stiintifice in limba engleza referitoare la diversitatea culturala si comunicarea interculturala in contextul practicilor si textelor de calatorie ce vizeaza, intre altele, spatiul romanesc si oriental, in domenii precum:

Literatura si lingvistica
Studii culturale si antropologie
Studii de teatru, film, mass-media
Comunicare interculturala si traductologie
Sociologie si stiinte politice
Istorie si arheologie etc.

Cei interesati sunt rugati sa trimita rezumate (circa 200 de cuvinte) pe adresa entice@linguaculture.ro pana cel tarziu la 10 aprilie 2015. Lucrarile selectate in urma conferintei vor fi publicate in volum(e) la o editura internationala si in revista LINGUACULTURE (BDI).

Conferinta „Going East” este organizata in cadrul proiectului „East-North Travel and Intercultural Communication in Europe (ENTICE)” finantat din fonduri SEE si va fi urmata de conferinta „Going North”, care va avea loc in Halden, Norvegia, in 2016.

Pentru mai multe informatii vizitati www.linguaculture.ro/entice

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.