eveniment
Data: 
15 Nov 2013 - 09:00 - 17 Nov 2013 - 18:00
stats

IASIMUN 2013

Esti elev de liceu? Esti interesat de problemele cu care se confrunta comunitatea internationala? Esti pasionat de dezbateri sau iti doresti sa castigi mai multa experienta in ceea ce priveste vorbitul in public?

Atunci, IASIMUN iti ofera oportunitatea de a capata mai multa incredere in tine si de a-ti dezvolta gandirea analitica, in cadrul unei simulari de 3 zile a unei conferinte ONU. Devenind reprezentatul unei tari, va trebui sa sustii punctele de vedere ale acesteia si sa dezbati teme controversate de actualitate intr-unul dintre cele 4 comitete: Human Rights, Political, Environment sau ECOSOC.

Mai mult decat atat, eforturile si pasiunea ta ar putea sa iti aduca premiul de Best Delegate sau Best Speaker…insa IASIMUN inseamna mai mult decat argumente si oratorie…IASIMUN inseamna, in primul rand, COMUNICARE. Astfel, cele 2 EVENIMENTE sociale la care vei putea participa in calitate de delegat iti vor oferi o experienta unica, importanta in dezvoltarea ta personala, pe care ziarul oficial al conferintei, IASIMUN OBSERVER, te va ajuta sa ti-o amintesti cu placere.

Asadar, tot ceea ce ai de facut este sa APLICI, individual sau in calitate de grup. 

Deadline: 26 octombrie.

TAXA DE PARTICIPARE:

-> 115 RON (nu include evenimentele sociale);

-> 125 RON (include evenimentele sociale).

Pentru mai multe DETALII: www.iasimun.org

Pentru intrebari, ne puteti CONTACTA pe:

-> pagina oficiala de Facebook

-> pagina evenimentului

-> e-mail

IMPORTANT:

*Limba oficiala a conferintei IASIMUN este LIMBA ENGLEZA.

**Pentru incepatori sau pentru cei care doresc sa isi perfectioneze abilitatile oratorice sau sa se familiarizeze, inaintea conferintei, cu Rules and Procedures (www.iasimun.org/resources/), taxa de participare INCLUDE si sesiuni de TRAINING  pe aceste teme.  

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.