eveniment
Data: 
4 Sep 2015 - 18:00
Loc: 
Sala „B. P. Hasdeu” a BCU
stats
Adresa: 
Str. Pacurari nr. 4

Masa Rotunda „Iasi Orasul Evenimentelor: Probleme si Solutii”

Asociatia Pentru Economia Cunoasterii in parteneriat cu Bibilioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” din Iasi si impreuna cu Initiatorii campaniei civice Iasi Orasul Evenimentelor va invita vineri, 4 septembrie 2015, de la ora 18:00, in Sala „B. P. Hasdeu” a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, la Masa Rotunda Iasi Orasul Evenimentelor: Probleme si Solutii.

Scopul evenimentului este de a facilita discutia in jurul problemei de interes major a comunitatii din Judetul Iasi – importanta evenimentelor de mare amploare, care pozitioneaza Iasul pe harta internationala, prin facilitarea colectarii solutiilor concrete si argumentate ale vorbitorilor.

Aceasta discutie este lansata in contextul necesitatii sprijinirii organizarii evenimentelor de mare amploare in Iasi, incurajarii dezvoltarii industriei evenimentelor si conturarii unei platforme de dialog pe aceasta tema. La acest eveniment se vor analiza avantajele organizarii evenimentelor majore in Iasi, situatia prezenta a industriei evenimentelor, necesitatea modernizarii infrastructurii de evenimente, oportunitati pentru antreprenoriat in acest domeniu etc.

Evenimentul va avea ca invitati care vor lua cuvantul in cadrul dezbaterii. Printre acestia se vor afla: Marius Alexa, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Economiei Cunoasterii Iasi, Iulian Boia, Director Executiv al Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana, Dle. Prof. Dr. Dragos Pieptu, Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi, Mihail Birsan, Fondator EventProfs.RO.

Echipa de organizare a acestei dezbateri a transmis invitatii catre reprezentantii industriei evenimentelor, autoritatilor si institutiilor publice locale, mediului de afaceri, civic, cultural si universitar si catre mass-media locala.

Aceasta initiativa face parte din campania de promovare a industriei evenimentelor, Iasi Orasul Evenimentelor, proiect coordonat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, Iasi care si-a propus sa actioneze ca o platforma de sprijinire a tinerilor intreprinzatori din Romania care doresc sa realizeze proiecte urmarind dezvoltarea economiei si societatii romanesti.

Invitam publicul, interesat de o dezbatere reala asupra acestei initiative, sa participe la eveniment.

Persoana de contact:

Mihail Birsan,
Manager eveniment
Telefon: 0748.247.737

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.