eveniment
Data: 
17 Jun 2013 - 10:00
Loc: 
Palatul Copiilor
stats
Adresa: 
Fundatie

Mike Phillips la Iasi

Luni, 17 iunie, de la ora 10:00, Editura Adenium va invita la Palatul Copiilor la conferinta „Developing narratives about contemporary life for children and young people”, sustinuta de Mike Phillips. Dr. Mike Philips, autor britanic cunoscut in special pentru romanele sale politiste, va fi prezent la Festivalul de Carte pentru Copii si Adolescenti din cadrul Festivalului International al Educatiei.

In 1990 volumul sau, The Late Candidate (Ultimul candidat, 1990), a castigat premiul Silver Dagger (Pumnalul de argint), decernat de Asociatia Britanica a Scriitorilor de Romane Politiste. Phillips este si co-autorul volumelor de non-fictiune Windrush: The Irresistible Rise of Multi-Racial Britain (Vaporul Windrush: Irezistibila ascensiune a Britaniei multi-rasiale, 1998), care acompaniaza un serial BBC, si Rimaru – Butcher of Bucharest (Rimaru – macelarul Bucurestiului, 2012).

Autor de eseistica, de librete de opera si scenarii de film, Mike Phillips a primit Premiul Arts Foundation in 1996 pentru contributia sa in domeniul literaturii politiste. In 2006 a primit distinctia Ordinul Imperiului Britanic (OBE) pentru activitatea sa in domeniul mass-media. Mike este si editorul unei serii de literatura politista din Europa de Est pentru Editura Profusion.

 

Sursa: pagina Facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.