eveniment
Data: 
14 May 2013 - 12:00 - 14:00
Loc: 
UAIC - Aula Magna
stats
Adresa: 
Bd. Carol I

Personalitati ale momentului in vizita la Iasi

Academia de visuri Always, in parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, organizeaza in data de 14 mai 2013, incepand cu ora 12:00, in Aula Magna, un eveniment special dedicat studentelor. In cadrul evenimentului, participantele vor avea ocazia sa discute cu personalitati ale momentului precum Irina Pacurariu, Andreea Raicu si Crina (Coco) Popescu. Pe parcursul a doua ore, intre 12:00-14:00, vor avea oportunitatea de a le adresa intrebari si de a asculta povestile lor de success, parcursul lor personal si profesional, de la adolescente la personalitati ale momentului.

Irina Pacurariu nascuta in Iasi si masteranda a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” va vorbi despre importanta educatiei si a pasiunii in cladirea unei cariere in televiziune. Irina Pacurariu a  fost primul reporter roman care a realizat un documentar in Himalaya – „Tara Serpasilor”, desemnat si cel mai bun documentar al anului de APTR. A primit numeroase premii, iar in 30 aprilie a lansat, la TVR 1, primul program despre Smart Education cu romanii care sunt studenti sau profesori la cele mai performante universitati din lume, „Romania desteapta”.

Andreea Raicu, un adevarat promotor al stilului in Romania, va vorbi despre originalitate si cat de important este sa aboderzi totul in mod autentic si cu pasiune. Andreea Raicu este vedeta Prima TV si moderatoare a mai multor emisiuni de stil si diverstisment. De asemenea  este “fashion icon”, fiind in trecut stilist pentru diverse reviste de moda, a lansat colectii impreuna cu importanti designeri romani, a produs si a conceput proiecte media care sa promoveze stilul si vestimentatia ca mod de viata.

Crina (Coco) Popescu este prima alpinista din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes, devenind unul dintre cei mai tineri si  “la inaltime” ambasadori al sportului si ai Romaniei in lume. Detine 7 recorduri mondiale de varsta, a escaladat 6 varfuri din circuitul Seven Summits al celor mai inalte varfuri de pe fiecare continent. La varsta de 14 ani a obtinut titlul de Maestru al Sportului. In 2010, la varsta de 15 ani, a escaladat cel mai inalt varf al Oceaniei – Carstensz Pyramid (4.884 m) din Indonezia, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care a escaladat acest munte. A facut parte din prima echipa care a urcat Mt. Sidley — cel mai inalt vulcan din Antarctica, fiind prima alpinista din lume care a atins varful, la 24 ianuarie 2011, record omologat de World Records Academy.

Evenimentul Always va oferi studentelor sansa de a-si intalni idolii, de a le descoperi secretele si de a se inspira din cuvintele lor. In plus, participarea la acest eveniment va garanta castigul unor lectii importante de viata, o perspectiva autentica si indemnul de a-si urma pasiunile si de a-si atinge visurile pas cu pas.

Participarea la eveniment este gratuita, fiecare participant primind un cadou din partea Academiei de visuri Always.

Sursa: 360.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.