eveniment
Data: 
4 Dec 2013 - 18:00
Loc: 
Libraria Carturesti Palas Mall
stats

PR Tea de Iasi - editia a X-a

A 10-a editie PR Tea de Iasi are loc miercuri 4 decembrie, de la ora 18:00, la Libraria Carturesti din Palas Mall si ii are ca invitati pe Emanuela Oprisan, organizator evenimente si Diana Sanda Mihalcea, moderator TV.

PR Tea de Iasi incerca sa defineasca, sa delimiteze domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice si sa abordeze teme care sa vizeze instrumentele si tehnicile folosite in aceasta arie de lucru. Mai mult, PR Tea de Iasi inseamna si o intalnire informala intre studenti si specialistii din mediul business pentru a se crea o legatura mai bine conturata intre acestia.

De data aceasta, tema pe care o vom aborda - PR&Event: tips&tricks -, speram sa raspunda intrebarilor pe care de atatea ori vi le puneti in diverse situatii, trecand de notiunile teoretice si experienta studenteasca. Ne pregatim pentru o lume mereu in miscare si visul fiecarui student pasionat de Relatii Publice este sa ajunga in „mijlocul actiunii” sa faca lucrurile altfel, sa ofere clientilor solutii care sa-i diferentieze de concurenta si sa schimbe lucrurile intr-atat incat lumea aceasta pe care acum o cunoaste din carti, cursuri sa-i poarte amprenta. Stim cat de mult doriti sa stiti ce anume trebuie facut si ce nu, cum si cu cine si cat de important este pentru voi sa interactionati cu specialisti din domeniu, cu o vasta experienta profesionala. Si vine intrebarea fireasca „Cum se face un eveniment de succes care sa fie vehiculat cu ajutorul canalelor media?”. PR Tea de Iasi este locul perfect in care veţi putea afla raspunsul…

Emanuela Oprisan a dobandit competenta ca organizator de evenimente din categoria: cocktail-uri, lansari de firme/produse, actiuni caritabile, gale de premiere, conferinte spirituale, premieri internationale si ceremonii de inaugurare, evenimente private. Abiltati de Comunicare si Relatii Publice concretizate in proiecte de imagine pentru locatii publice (cafenele, cofetarii), business-uri private (studio make-up, magazin articole pentru copii) sunt doar cateva aspecte ce se cumuleaza in portofoliul de experienta ce se va deschide pentru voi la editia aniversara PR Tea de Iasi.

Ca PR Manager, Diana Sanda Mihalcea a acumulat experienta in promovarea companiilor si proiectelor in comunitate si mass-media, dezvoltarea si intretinerea relatiilor de comunicare cu reprezentantii institutiilor media, reprezentarea companiei si a proiectului in cadrul intalnirilor formale si informale precum si alte activitati legate de Relatii Publice (organizarea de conferinte, saloane, elaborarea de comunicate de presa etc). In domeniul jurnalismului, abilitati precum elaborare materiale de presa, coordonare activitate reporteri, moderator tv, fondator si coordonator de suplimente economice, redactor sef la cotidiane locale din sfera economica sunt doar cateva din cele acumulate.

Sursa: primeiasi.wordpress.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.