eveniment
Data: 
21 May 2014 - 18:00
Loc: 
Libraria Carturesti Palas Mall
stats
Adresa: 
Palas Mall

PR Tea de Iasi - editia a XI-a

Acum ai de 3X mai multe motive pentru care sa vii. Cea de-a XI-a editie a proiectului PR Tea de Iasi, o are drept invitat pe Mihaela Tatu, realizatoare si moderatoare de emisiuni televizate – Viata bate filmul, De 3xfemeie, Celebri sau nu –, voce radiofonica si speaker la evenimente de dezvoltare personala. Intr-un cadru informal, Libraria Carturesti din cadrul Palas Mall, studentii vor avea ocazia de a afla despre “Cum e sa fii profesionist3”.

Pentru un viitor om de PR, chiar si pentru cel mai putin pasionat, este de o importanta covarsitoare sa invete de la oameni. Oameni demni, ale caror povesti merita ascultate. Povestea Mihaelei Tatu merita intreaga ta atentie, pentru omul si profesionistul ce iti poate arata cat de minunat este sa traiesti pentru oameni, sa le vorbesti sau sa-i indrumi. Frumusetea domeniului pe care vrei sa-l urmezi consta in devotamentul fata de oameni, pasiunile si vietilor lor, asa cum sunt. Fii pregatit sa fii un profesionit. Fii pregatit sa asculti si sa privesti, sa intelegi si sa ajuti pe cei din jur prin ceea ce faci. PR Tea de Iasi, editia a XI-a este locul perfect.

Nu ezita sa fii pe 21 mai alaturi de Mihaela Tatu. Iti poti manifesta curiozitatea prin intrebari libere bucurandu-te, bineinteles, de ceaiul cu aroma de Relatii Publice. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere aici, sa adresezi una dintre cele mai bune intrebari speakerului si sa ocupi unul din cele 50 de locuri disponibile.

Sursa: primeiasi.wordpress.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.