anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
01 May 2015 - 08 May 2015
stats

PR Tea de Iasi - editia a XIII – a

Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, PRIME Iasi, organizeaza pe data de 13 mai, in Libraria Carturesti din Palas Mall, incepand cu ora 13:00, editia a XIII – a a PR Tea de Iasi. Inscrierile se pot face in perioada 1 mai – 8 mai.

Invitatii, Alex Zamfir – partener al agentiei de publicitate si evenimente Funvertising si initiator al proiectului www.1leu.org, insotit de Mircea Moldovan – Creative Director la Funvertising, vor aduce in prim plan studentilor ideea de „fun”. Printre clientii alaturi de care „se distreaza” momentan agentia, se numara: European Copper Institute, Farmavet, Alcon, Optiblu, SNRB.

Funvertising-ul este tema acestei editii, pe baza careia speakerii vor lansa o dezbatere impreuna cu studentii. Dupa cum sustin si reprezentantii agentiei cu acelasi nume, „oamenii sunt diferiti intre ei” asa ca „fun-ul este diferit pentru fiecare dintre noi”.

Pentru a participa la cea de-a XIII – a editie a PR Tea de Iasi, studentii se pot inscrie prin completarea unui formular, care poate fi accesat AICI. Pe baza acestui formular, cele mai bune raspunsuri la intrebari, vor fi selectate si ierarhizate in limita celor 35 de locuri disponibile. Studentii se pot inscrie in perioada 1 mai – 8 mai.

PR Tea de Iasi reprezinta o intalnire informala intre studenti si specialistii din mediul business, ce urmareste sa creeze o legatura intre acestia, cu scopul de a facilita procesul de invatare. Ambientul din cadrul PR Tea va oferi participantilor posibilitatea de a castiga cunostinte direct de la sursa.

Sursa: 360.uaic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.