eveniment
Data: 
3 Dec 2014 - 18:00
Loc: 
Carturesti Palas Mall
stats

PR TEA de Iasi la a XII – a editie

PR Tea de Iasi este aici! Inceputul lunii decembrie marcheaza desfasurarea celei de-a XII – a editii, in acelasi cadru de poveste in care v-am obisnuit – Libraria Carturesti din cadrul Palas Mall, alaturi de acelasi ceai deosebit cu aroma de PR. Te asteptam pe data de 3 decembrie, la ora 18:00 sa ne lasam purtati impreuna, pret de doua ore, prin fascinanta lume a designului publicitar.

Invitatul special al acestei editii este Adrian SERGHIE – spirit tanar si creativ, care va da contur celor mai indraznete idei si va invalui in culoare si cunoastere toate intrebarile si nelamuririle noastre. Avandu-l alaturi pe entuziastul fotograf, graphic designer si ilustrator, dezbaterea unei teme precum Designul produselor publicitare se anunta a fi o adevarata provocare si un bun prilej de a descoperi de la creatorul insusi, care este drumul parcurs de produsele publicitare de la formarea ideii si proiectarea pe o foaie in forma sa cea mai simpla, pana la momentul in care aceasta prinde viata si ia contact pentru intaia oara cu publicul tinta.

Pentru pasionatii de publicitate, pentru cei fascinati de design si culoare, pentru cei care se intreaba cum poti pune in imagini o idee de pe hartie sau pentru cei care isi doresc pur si simplu sa inteleaga indeaproape procesul de creatie al produselor publicitare, aceasta editie PR Tea de Iasi va fi una de neuitat.

Pentru a nu o rata, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de aici, sa adresezi una dintre cele mai bune intrebari speaker-ului si sa ocupi unul dintre cele 30 de locuri disponibile

Sursa: primeiasi.wordpress.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.