eveniment
Data: 
6 Jun 2013 - 08:30 - 16:00
Loc: 
Hotel Unirea
stats
Adresa: 
Str. Piata Unirii, nr. 5

Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Culturale si Creative

Va invitam sa participati joi, 6 iunie 2013, la seminarul regional organizat in cadrul programului de Promovare a Antreprenoriatului in Industrii Culturale si Creative, la Hotel Unirea, in intervalul 8.30-16.00. Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de interactiune unica intre brandurile creative locale si cei dornici sa-si dezvolte un business in domenii bazate pe talent, inovatie si creatie artistica.

Veti avea ocazia sa discutati cu campioni locali in antreprenoriat, caracterizati nu doar de perseverenta, ci si de creativitate, care au deja succes in domeniul industriilor culturale si creative, sa va inspirati de la designerii acestui proiect derulat de-a lungul ultimilor doi ani, sa vedeti rezultatele unei ample cercetari desfasurate pe plan national. Totodata, veti avea acces la o platforma de antreprenori creativi, precum si la o serie de notiuni care devin tot mai actuale pentru zona de intrepatrundere a antreprenoriatului cu domeniul cultural. Veti descoperi solutii de finantare. Pentru networking si dezvoltare vom lua pranzul impreuna, prilej cu care speram sa ne si cunoastem mai bine.

Pentru buna organizare a conferintei, va rugam sa completati formularul de inscriere, iar pentru mai multe date privind agenda si invitatii nostri de la Iasi, va rugam sa urmariti site-ul www.crestetalente.roPentru partea a doua a seminarului, va rugam sa va alegeti atelierul la care vreti sa participati. Intrarea este libera.

Nu ratati aceasta intalnire inedita, care va poate deschide cai de acces intr-un univers in plina expansiune: dincolo de notiunea de industrii culturale si creative, veti putea discuta cu profesionisti care activeaza in zona industriilor culturale din Iasi (dar nu numai).

Adriana Gheorghiescu, arhitect, va sustine atelierul Interdisciplinaritate si perspectiva culturala in revitalizarea urbana;
Ciprian Ionescu, director, – Investitia in branding – o abordare creativa: September Media;
Ana Raluca Chiosa, fashion designer, – Pasiune, creativitate si strategie antreprenoriala – promovarea in moda;
Alina Niculescu Manea, expert PAIC – Formule si proiecte de succes: Creative Business Cup.

Proiectul Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative este realizat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu Asociatia ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, MPP Relatii Publice, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013 “Investeste in oameni!”

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.