eveniment
Data: 
10 Oct 2013 - 09:00 - 12 Oct 2013 - 14:00
Loc: 
Institutul francez Iasi
stats
Adresa: 
Bd. Carol nr. 26

Zilele portilor deschise la Institutul Francez din Iasi

Institutul francez Iasi isi deschide portile timp de 3 zile (10 - 12 octombrie), in care publicul va participa la un program de vizite ghidate, lectii deschise de limba franceza, proiectii de film si conferinte.

Cu aceasta ocazie va fi prezentata noua platforma de resurse digitale „Culturethèque” (ce cuprinde filme, reviste si carti in format electronic), iar pentru elevi vor avea loc prezentari interactive ale tabletelor, e-readerelor si Ipad-urilor recent achizitionate de mediateca „Charlotte Sibi” a Institutului.
Programul va mai cuprinde atat lectii demonstrative de limba franceza pentru cei mici, cat si animatii DELF pentru diferite niveluri de limba. Pentru prima data in Romania, copiii vor putea participa la ateliere de initiere in 6 limbi romanice.
Serviciul „Campus France” si lectoratul de limba franceza al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi vor oferi informatii absolut necesare celor care doresc sa beneficieze de burse de studiu in tarile francofone.
Programul Zilelor Portilor Deschise va propune de asemenea publicului reduceri substantiale la abonamentele la mediateca Institutului.
Toti cei care vor pasi pragul Institutului francez Iasi intre 10 si 12 octombrie vor participa automat la Tombola IFI. Premiile oferite sunt dintre cele mai diverse: un week-end la munte (oferit de Icar Tours), romane de autori francezi in traducere romaneasca (oferite de Editura Polirom), cursuri gratuite de limba franceza si abonamente gratuite la mediateca IFI.
Pentru participarile in grup, cei interesati sunt rugati sa se adreseze secretariatului Institutului la adresa: doina.popa@institutfrancais-roumanie.com sau la numarul 0769.056.203.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.