eveniment
Data: 
11 Feb 2014 - 18:00
Loc: 
Librarium Palas
stats
Adresa: 
Palas Mall

Ziua Sigurantei pe Internet

In 2014, Ziua Sigurantei pe Internet va fi sarbatorita pe data de 11 februarie iar tema principala a acestei editii este „Impreuna facem Internetul mai bun!”. La Iasi, Ziua va fi marcata printr-un eveniment ce va avea ca tema „Cultura traditionala vs. Cultura electronica”. Evenimentul va avea loc la Librarium Palas incepand cu ora 18:00 si este organizat de Asociatia Salvati Copiii.

In fiecare an, INSAFE si centrele locale de promovare a sigurantei online, organizeaza Ziua Sigurantei pe Internet, pentru a promova utilizarea responsabila a tehnologiei online si a dispozitivelor mobile cu acces la Internet, in randul copiilor si al tinerilor din intreaga lume.

Cu ocazia acestei zile vor fi organizate si in Romania, evenimente interesante atat in Bucuresti, cat si in tara cu ajutorul voluntarilor Sigur.info care sunt mereu alaturi de noi. Vor fi desfasurate activitati educationale pentru parinti si copii, profesori si adolescenti care ne vor ajuta sa intelegem mai bine ce inseamna siguranta in mediul online.

Surse: pagina facebook si sigur.info

 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.