eveniment
Data: 
15 May 2013 - 18:00
Loc: 
Sala de conferinte - Palas Mall
stats
Adresa: 
Str. Palat nr. 2

Ziua Studentului Antreprenor – FestudIS 2013

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi invita studentii pasionati de antreprenoriat si dornici de a se dezvolta atat din punct de vedere personal, cat si profesional, la conferinta Ziua Studentului Antreprenor, activitate ce se va desfasura in cadrul FestudIS, pe data de 15 mai 2013, in sala de conferinte a Palas Mall, incepand cu ora 18:00.

Acest proiect isi propune sa le ofere studentilor sansa de a invata de la tineri antreprenori care lucreaza sau au propria afacere, care sunt buni in domeniul lor de activitate si care vin sa impartaseasca din cunostintele lor. Astfel, cei prezenti la eveniment vor discuta cu George Oprea (Outdoor 360), Ciprian Ionescu (September Media), Alexandru Grigoras (PR specialist – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi) si Maricica Mihaila (CIPO- Centrul de Informare Profesionala, Orientare in cariera si Plasament). Totodata, la eveniment vor fi prezenti si alti tineri care au facut performanta in domeniile lor de pregatire, care pot impartati din experienta lor.

ZSA este un eveniment interactiv ce-si propune sa aduca in discutie antreprenoriatul si liderii sai, invitand participantii sa intre in lumea minunata a afacerilor. Organizat ca o conferinta-dezbatere, „ Ziua Studentului Antreprenor” ofera studentilor participanti posibilitatea de a pune intrebari si de a sta de vorba cu invitatii, orientandu-se spre promovarea valorilor si intereselor studentesti. Intrarea este libera, iar inscrierea la eveniment se poate face completand acest formular.

Sursa: asfi.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.