anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Full-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
costuri de subzistenta si transport asigurate + alocatie lunara
Expira: 
11 Aug 2014 - 15 Oct 2014
stats

5 luni in Tartu, Estonia

Team for Youth Association cauta o persoana cu varsta intre 18-30 de ani pentru un stagiu de voluntariat SEV (Serviciul European de Voluntariat) la un Centru de Tineret din Estonia. Durata stagiului este de 5 luni si incepe la 1 noiembrie 2014. Inscrierile se fac pana la data de 15 octombrie.

Daca iubesti copiii, esti creativ si vrei sa impartasesti o pasiune de a ta, proiectul e pentru tine. Ai oportunitatea de a prezenta cultura ta, de a preda limba romana, dar si de a organiza workshop-uri sau de a promova un stil de viata sanatos. Si mai mult, vei scrie saptamanal pe blog despre activitatile intretinute si aventurile traite. 

Asociatia gazda, Tähe Youth Club, prin intermediul programului Erasmus+ iti va asigura gratuit cazarea, alocatia lunara, banii pentru mancare si 275€ pentru transport (dus-intors). De asemenea, ei te vor sprijini in tot demersul activitatilor tale, oferindu-ti cursuri de limba estona si un mentor. Daca si pentru tine jocurile sunt un instrument important de lucru, ar trebui sa nu ratezi aceasta ocazie. 

Pentru inscrieri trimiteti un email cu CV-ul si Scrioarea de Motivatie in engleza la adresa remus@t4uth.ro cu mentiunea EVS in Estonia pana la data de 15 octombrie 2014. Voluntarul selectat va fi contactat telefonic pentru confirmare. Iti stam la dispozitie pentru eventualele intrebari.

Mai multe detalii

Sursa: t4uth.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.