anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
costuri de subzistenta asigurate + 85 de euro/luna
Expira: 
22 Jul 2014 - 08 Aug 2014
stats

7 luni in Bratislava

Asociatia Support for Youth Development anunta selectia unui tanar (fata sau baiat, cu varsta peste 18 ani, preferabil voluntari activi sau tineri interesati de tematica stagiului, lideri sau lucratori de tineret, persoane automotivare si care doresc o experienta internationala de lunga durata) pentru a participa la un stagiu de voluntariat (Erasmus+, K2 - EVS) in Slovacia. Proiectul "Space for Culture" se va desfasura intre 1 septembrie 2014 - 31 martie 2015 (7 luni) in Bratislava. Inscrierile se fac pana pe 8 august.

Partneri din: Slovacia, Romania si Portugalia

Conditii de participare:
- varsta minima de participare este 18 ani pentru acest eveniment
- se deconteaza 100% din costurile de calatorie. Costul de transport pana in Slovacia variaza intre 120 si 260 euro dus-intors
- se asigura in proportie de 100% cazarea, masa, suport lingvistic (curs de limba), transport local, mentorat si materialele pentru activitatile din cadrul proiectului + o alocatie lunara in cash de 85 de euro
- nu exista taxa de participare
- nu este nevoie de viza pentru a calatori in Slovacia, insa vom intreprinde demersurile de sedere temporara, ceea ce presupune detinerea unui pasaport valabil (vezi mae.ro)
- participarea la stagiul EVS este certificata Youth Pass

Deadline inscrieri: pana in 8 august 2014 (pe baza de aplicatie si selectie. In acest sens trimiteti aplicatia completata, insotita de scrisoare de motivatie si CV in format EuroPass)

Informatii suplimentare legate de proiect gasiti aici.

Pentru mai multe detalii sunati la 0728-860568 (orar 10.00-20.00) sau scrieti pe part3.s4yd@ymail.com (in ordinea aceasta).

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.