anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
02 Mar 2015 - 10 Mar 2015
stats

8 ore peste program pentru o cauza buna

8 ore peste program pentru o cauza buna (8 hours overtime for a good cause), evenimentul care aduce impreuna organizatii non profit si experti din diverse domenii intr-o seara de lucru voluntar, va avea loc pe 27 martie, dupa 7 seara. Timp de opt ore, experti in comunicare, vanzari, management de proiect, resurse umane, branding rezolva problemele punctuale cum ar fi o campanie de fundraising, planificarea unor evenimente de promovare, strategie de comunicare, etc. Pentru a participa, profesionistii-voluntari isi ofera experienta inscriindu-se la proiectele care se potrivesc competentelor si preferintelor lor. Aplicatiile se pot face pana in data de 10 martie, ora 23:59, completand formularul de aici.

Cele 5 organizatii non-profit pentru care cautam voluntari au fost selectate in urma unui apel de proiecte: The Grape – Strategie fundraising companii, Mai Bine – Campanie de promovare a magazinului REDU, Salvati Copiii – Strategie fundraising, Fundatia Comunitara Iasi – Evenimente e crestere a comunitatii Iasi Business Angels, Speranta pentru Ingerasi – Actitivati de promovare.

Profesionistii de care au nevoie cele 5 organizatii selectate sunt: copywriteri, specialisti in marketing, branding, comunicare si PR, fundraiseri, manageri de proiectspecialisti pe vanzari, organizatori de evenimente, resurse umane. Fiecare proiect va avea o echipa interdisciplinara formata din 5 experti si un reprezentant al organizatiei beneficiare. Pentru eficienta, echipele lucreaza pe baza documentatiei pregatite din timp de organizatie si structurate cu ajutorul unui mentor.

Sursa: iasi.8-i.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.