anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
diferite oportunitati
Expira: 
20 Nov 2013 - 28 Nov 2013
stats

AEGEE-Iasi te vrea in echipa!

Vrei sa capeti experienta alaturi de o echipa tanara, vrei sa cunosti oameni noi si vrei distractie? Pe data de 28 noiembrie te asteptam la Centrul de Studii Europene, campus Titu Maiorescu, sala 1 (la etaj), unde vom prezenta asociatia AEGEE- Iasi, planurile viitoare si vei avea posibilitatea de a ne pune intrebari. Pentru a deveni membru, completeaza formularul de aici si trimite-l pe adresa isaegee@gmail.com pana la data de 28 noiembrie

Cand faci o alegere in viata trebuie sa stii foarte bine ce iti doresti, ce beneficii sau dezavantaje ai. Cand vrei sa te inscrii intr-o organizatie studenteasca, de obicei, cauti raspunsuri la una sau mai multe intrebari pentru a-ti da seama daca e ceea ce cauti. AEGEE- Iasi raspunde la cateva din intrebarile pe care ti le pui.

In primul rand, stim ca te gandesti ce castigi daca faci voluntariat, deci:

De ce sa te inscrii in AEGEE-Iasi?

- Pentru ca deviza UE este Unitate in diversitate, AEGEE-Iasi nu cauta tipare de persoane, ci cauta persoane diverse care isi doresc sa capete experienta si sa-si puna in aplicare cunostintele.

- AEGEE-Iasi nu cauta doar diversitate, ci este diversitate, ceea ce inseamna ca poti sa iti alegi in ce department vrei sa activezi: relatii publice, resurse umane, strangere de fonduri sau departamentul destinat studentilor Erasmus.

- Pe langa experienta pe care o poti capata, in cadrul organizatiei beneficiezi de traininguri si excursii la preturi mult mai reduse. Anual antenele din Europa organizeaza: AGORA – locul in care se intalnesc membrii tuturor antenelor AEGEE, Summer University – tabere de vara la preturi atragatoare pentru vizitarea unei tari, cunoasterea unei limbi sau a culturii tarii asociatiei organizatoare, Regional Training Course – intalnire a membrilor AEGEE din Romania pentru a participa la traininguri si pentru a pune la cale proiecte in parteneriat. Deasemenea, organizam petreceri si dezbateri cu teme europene.

- Te tinem la curent cu stagiile de practica sau oportunitatile pe care le ai ca student, ca tanar voluntar.

- Poti participa la diverse evenimente gratuite (in limita locurilor disponibile) din partea AEGEE-Iasi.

- Anual facem alegeri pentru coordonatorii de departamente, asa ca, daca te inscrii acum, la anul poti avea propria echipa.

Ce fel de oameni intalnesti in AEGEE?

Intr-un cuvant, vei intalni oameni colorati si cu simt “european” fiindca militam pentru o Europa Unita.

Ce facem in vacanta de vara?

Antenele din Europa (aproape 200 la numar) nu stau nici in vacanta fiindca organizam cele mai distractive si interactive universitati de vara, dar daca vrei sa iei vacanta poti aplica pentru unul din cele peste 80 anuale. Doar membrii AEGEE pot aplica pentru ele.

Cum, cand si unde aplici?

Trimiteti formularul de aplicare la adresa de e-mail isaegee@gmail.com pana la data de 28 noiembrie, ora 23:59. Va vom contacta pe 29 noiembrie pentru a va programa la un interviu cu membrii asociatiei, iar pe 30 noiembrie ne vedem la interviu.  Va stam la dispozitie pentru orice detaliu deci, nu ezitati sa ne contactati.

Sursa: aegee-iasi.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.