anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
02 Oct 2013 - 14 Oct 2013
25 Sep 2014 - 10 Oct 2014
stats

Inscrie-te in ASFI

Vrei sa fii ASFI-ist? Pana pe 10 octombrie, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi face rectrutari. Hai cu noi si petrece-ti studentia altfel! Diferit! 
In ASFI, ai sansa sa cunosti oameni fabulosi, sa profiti de oportunitati de dezvoltare personala, sa te distrezi, in tot acest timp implicandu-te si contribuind activ la evenimentele si proiectele de traditie ale asociatiei.

O legenda spune ca, in facultate, iti faci prietenii cu care ramai toata viata. O alta zice ca n-ai sa retii, mai tarziu, ce materie ai facut in anul doi sau ce nota ai luat la partialele de la materiile pe care oricum le uiti; dar ca momentele din afara salii de curs sunt de neuitat.

Noi nu te indrumam sa chiulesti, facultatea e importanta si rezultatele sunt decisive, iar noi punem mare pret pe educatia studentilor. Dar te ajutam sa-ti creezi momente de neuitat in studentie.

Pentru a face primul pas spre a deveni strumf ASFI-ist cu act la purtator, poti completa formularul de inscriere.

Trage un ochi pe www.asfi.ro sau cauta-ne pe pagina de facebook, daca vrei sa afli cate ceva despre noi, la o prima vedere si, fie vorba-ntre noi, daca vrei sa vii pregatit la interviu.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.