anunt
Disponibilitate: 
Full-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
20 Jun 2014 - 30 Jun 2014
stats

Internship Designer UX la Grapefruit

Grapefruit cauta intern Designer UX in Iasi dornic sa invete tehnici moderne din domeniu si sa contribuie la proiecte. Daca esti pasionat de ceea ce faci, ambitios, cu picioarele pe pamant si fun, ne-ar face placere sa participa la un stagiu de practica in echipa noastra! Vei participa in Iasi si vei invata cot la cot cu o echipa de consultanti, project manageri, designeri UX si developeri din proiectele digitale ale unora dintre cele mai mari companii din Romania—Dacia, Renault, Cosmote, BCR, OTP Bank si altii.

Cum stii ca esti persoana pe care o dorim?
● planifici si schitezi ideile inainte sa deschizi Photoshop.
● esti creativ si nu eziti sa-ti exprimi conceptele in Photoshop si Illustrator
● ai cunostiinte de HTML/CSS;
● ai un portofoliu gata de trimis.

Ce vei face la Grapefruit?
● vei contribui la proiectarea interfetelor de site-uri si aplicatii (desktop si mobile)—de la faza de user flows la wireframes, schite si prototipuri, concept grafic si styleguide.
● vei colabora cu una dintre cele mai tari si experimentate echipe de UX din Romania, in proiecte care folosesc metodologii de tip Lean UX si Design Studio.
● vei invata o gramada despre schite, prototipuri si instrumente, cercetare si testare pe utilizatori, design web si mobile, si multe altele.
Beneficii
● vei acumula experienta in domeniu
● acces la proiecte de anvergura si inovative in care poti veni cu abordari noi;
● un mediu de lucru flexibil intr-o companie mica si inovativa, cu o reputatie buna si colegi creativi si fun.

Despre Grapefruit
Suntem o agentie de digital product development cu birouri in Iasi si Bucuresti. Combinam experienta si cunostintele de business, design si tehnologie pentru a rezolva problemele clientilor si a face mai usoara viata utilizatorilor. Din 1999, am fost pionieri in branding si marketing digital in Romania, prin proiectele pentru Connex, Dacia, ING Bank sau initierea, impreuna cu Millenium Communications a festivalului Internetics.

Pentru a aplica accesati sursa anuntului.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.