anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
nespecificata
Expira: 
26 Jan 2013 - 01 Feb 2013
stats

Internship in SUA

Apel la candidaturi pentru internship in Statele Unite in cadrul programului: “Building Grassroots Democracy In Minority Communities”! Great Lakes Consortium for International Training and Development in colaborare cu Centrul de Resurse pentru participare publica selecteaza 4 interni pentru a doua runda a programului “Building Grassroots Democracy in Minority Communities” (perioada internship-ului: 30 septembrie - 9 noiembrie 2013).

Scopul programului este de a oferi participantilor o oportunitate de dezvoltare profesionala si de invatare de noi metode de implicare a cetatenilor in procese decizionale care afecteaza grupurile minoritare/ dezavantajate. Pe parcursul programului, internii romani vor petrece 6 saptamani in Statele Unite ale Americii lucrand in cadrul unor organizatii neguvernamentale, vor participa la ateliere de lucru, vizite de sudiu etc., in functie de experienta si interesul fiecarui intern selectat.

Candidatii la acest program trebuie sa aiba experienta de lucru cu grupuri minoritare/ grupuri dezavantajate si sa fi fost implicati in campanii de advocacy pentru solutionarea problemelor cu care se confrunta aceste grupuri. Acestia trebuie sa stapaneasca foarte bine limba engleza, sa aiba varsta cuprinsa intre 25 si 38 de ani si sa fie disponibili pentru a se implica, dupa terminarea internship-ului, in activitati de diseminare a informatiilor acumulate pe parcursul acestuia.

Daca sunteti interesati sa faceti parte din delegatia de interni, CeRe va invita sa cititi anuntul integral aici si sa candidati completand formularul pe care il puteti descarca de aici.

Formularul trebuie trimis pana la data de 1 februarie 2013 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy@hotmail.com, nicoleta@ce-re.ro si prin posta pe adresa: CeRe - Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti, Cod postal: 011261.

Persoana de contact:
Nicoleta Chirita
031.10.50.755
0734.295.289
nicoleta@ce-re.ro

Sursa: re-start.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.