anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
certificat de practica
Expira: 
15 Jan 2013 - 31 Jan 2013
stats

Mai Bine Graphic design

Pentru persoanele care sunt pasionate de graphic design si au cunostintele necesare acestui domeniu Asociatia Mai Bine ofera un stagiu pentru o perioada de sase luni, cu posibilitatea prelungirii in urma unei evaluari.

Activitaitile postului de stagiar Graphic design se refera la creatie/ machetare pentru printurile asociatiei (afise, pliante, brosuri, manuale etc.) si creatie/ machetare elemente online. Timpul necesar de lucru este de aproximativ 10 ore/saptamana. Stagiul se va desfasura in perioada februarie - iulie 2013 si este neremunerat.

Se ofera beneficii precum indrumarea de catre experti in domeniu, posibilitatea participarii la programe de perfectionare, inmanarea unui certificat care atesta participarea la programul de stagiu, program de lucru flexibil.

Persoanele interesate de acest stagiu sunt rugate sa trimita un email la adresa contact@maibine.eu cu datele personale, un CV, o scrisoare de intentie si un portofoliu de lucrari pana pe data de 31 ianuarie. In perioada 1-8 februarie va fi stabilita o sesiune de interviuri. Pentru detalii suplimentare puteti suna la numarul  0745767939 - persoana de contact Anca Gheorghica, presedinte executiv al Asociatiei Mai Bine.

Asociatia Mai Bine s-a infiintat in luna februarie 2009 ca ONG cu urmatoarele arii de actiune:
- promovarea unui spirit civic si a responsabilizarii sociale;
- sprijinirea grupurilor defavorizate;
- incurajarea comertului local si a comertului echitabil;
- ecologie/ protectia mediului;
- promovarea artizanilor si pastrarea traditiilor romanesti;
- crearea unei platforme pentru educatie pentru dezvoltare durabila.

Sursa: maibine.eu

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.