anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
08 Feb 2014 - 09 Feb 2014
stats

Schimb de tineri in Pogradec, Albania

Asociatia Do Great Things cauta 5 persoane pentru a participa la un schimb de tineri in Albania, in orasul Pogradec, pe malul lacului Ohrid, cu titlul Peer to Peer Education for Healthy Life Style. Schimbul de tineri se va desfasura intre 31 martie - 8 aprilie 2014. Deadline aplicatii: 9 februarie 2014.

Proiectul se desfasoara sub egida Programului „Tineret in Actiune” finantat de Uniunea Europeana (Comisia Europeana).

Pentru mai multe detalii despre proiect: infopack.

Avem rugamintea sa completati, in limba engleza, urmatorul formular, pana duminica, 9 februarie 2014, ora 22:00. Pe baza acestui formular se va face, de catre asociatia noastra, selectia participantilor. Punem foarte mare pret pe calitatea informatiilor oferite in formular si de aceea este foarte important ca dumneavoastra sa il completati cat mai bine, respectand in totalitate realitatea. Pentru ca selectia sa se desfasoare cat mai rapid, va rugam sa scrieti numele in titlul formularului “Application Form_Y.E._Write your NAME HERE_ALBANIA_2014_“Peer to Peer Education for Healthy Life Style”, atunci cand ni-l trimiteti completat 100%. De asemenea, va rugam ca in titlul emailului sa scrieti numele tarii unde se desfasoara proiectul precum si titlul acestuia.

Mai multe informatii puteti gasi mai jos :
· PARTICIPANTII TREBUIE SA ISI INCEAPA CALATORIA DIN ROMANIA SI TREBUIE SA SE INTOARCA TOT IN ROMANIA DUPA TERMINAREA PROIECTULUI; TRANSPORTUL ESTE RAMBURSAT DOAR PE DISTANTA ROMANIA – TARA DE DESFASURARE PROIECT (DUS-INTORS)
· Costurile de transport: se va deconta 70% din valoarea totala a costurilor de transport iar banii ii veti primi in ultimele zile din timpul proiectului, in moneda Euro. Ramane a se stabili, impreuna cu asociatia noastra (http://www.asociatiadgt.ro/)si cu grupul format, modalitatea de transport cea mai viabila, din toate punctele de vedere. Pentru aceasta tara va putem spune din experienta ca cea mai buna varianta de transport este Autocarul (vezi Info – Pack).
Pentru mai multe informatii legate de autocar si de calatoria cu automobilul personal va rugam sa ne contactati.
Avem o colaborare si o experienta deosebita in ceea ce priveste colaborarea cu aceasta organizatie din Albania.
Am mai trimis grupuri de participanti in acest oras si hotel si cunoastem foarte bine traseul terestru care trebuie urmat; cunoastem toate legaturile de autocare ce sunt necesare pentru ca si noi la randul nostru am participat in proiecte in acest loc. Asadar, va rugam nu ezitati in a ne contacta pentru mai multe detalii.
Se pot sta maxim 2 zile inainte si dupa proiect, pe costul propriu al participantului ! – consultati Info-Pack -ul, va rugam. Daca doriti sa stati mai mult de 2 zile inainte si dupa proiect, va rugam sa ne contactati iar noi vom lua legatura cu organizatorii si vom incerca sa obtinem pentru voi, o perioada mai mare de 2 zile (Vezi Info-Pack + Programul detaliat pe zile : „Daily Programme YE Peer to peer education”).
· Cazarea, masa si activitatile: sunt acoperite 100%;
· Tari participante: vezi Info-Pack
· Locul de desfasurare al activitatilor: vezi Info-Pack
· Topic-ul si obiectivul proiectului: vezi Info-Pack + Daily Programme YE Peer to peer education
· Numar participanti/ tara : 4 participanti + 1 lider de grup !
· Varsta: Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani ! Liderul de grup poate avea si PESTE 25 de ani !
· Pasaport: Pentru a intra in ALBANIA NU e nevoie de pasaport ! ;
· Youthpass: Veti primi o Diploma de Participare recunoscuta national si international (Youthpass);
· Avantaje in ceea ce priveste calatoria: In functie de traseul ales, de modalitatea de transport si de timpul participantului roman, se vor putea vizita mai multe locuri foarte interesante; se pot vizita mai multe orase – in speta: Sofia, Skopje si Tirana; costurile de transport fiind foarte mici. SE POATE CALATORI SI CU AUTOMOBILUL PERSONAL! Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.
· Taxa de participare: 50 Euro! Aceasta taxa se va plati IMEDIAT dupa ce va veti achizitiona biletul de tren sau/si autocar si veti face dovada achizitionarii acestuia.
· Data limita de achizitionare a biletelor de autocar (tren): cat mai repede posibil - insa nu mai tarziu de 28 Februarie! (cu mentiunea ca achizitionarea lor se va putea face NUMAI dupa ce primim acordul organizatorilor!). Suntem foarte stricti in privinta acestui aspect si dorim respectarea acestei reguli si a deadline-urilor impuse.

Daca sunteti de acord cu cerintele si conditiile pe care le-am specificat mai sus, va rugam sa ne trimiteti un mail de confirmare, insotit de Formularul completat, pana pe data de 9 februarie 2014, la ora 22:00, NUMAI la aceasta adresa: d.g.t.proiecteinternationale@gmail.com.

Sursa: comunicat de presa.

Anunt postat de Suportis.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.