anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
20 Mar 2017 - 10 Apr 2017
stats

SFR 2017: Cautam indragostiti de filmul romanesc

Echipa Serile Filmului Romanesc anunta ca incep inscrierile pentru voluntariat in cadrul festivalului, care va incepe pe 10 mai la Iasi. Cei interesati trebuie sa completeze formularul de pe site-ul festivalului, la rubrica VoluntarEsti, aici.

Cea de-a VIII-a editie a SFR va fi realizata si cu ajutorul voluntarilor pasionati de cinematografie. Voluntarii reprezinta, de multe ori, „sufletul” unui eveniment, de aceea echipa SFR apeleaza, pentru al treilea an consecutiv, la dorinta si deschiderea cinefililor dorinici sa se implice si sa ofere din timpul lor organizarii unui festival.

VoluntarEsti la SFR?

Daca vrei sa faci parte din echipa de voluntari, trebuie sa stii ca sunt cautate persoanele serioase, active, implicate si dormice de-a impartasi din experienta si pricepere. Echipele din care poti face parte sunt: PR si Comunicare, Tehnic, Resurse Umane, Coordonare Invitati, Fundraising.

Daca te hotarasti, urmeaza pasii formularului de aici, trimite-ne in attach CV-ul tau, plus o fotografie reprezentativa si decenta.

Termen-limita pentru inscrieri: 10 aprilie 2017.

Daca ai ajuns la noi, atunci cu siguranta esti deschis spre tot ce e nou si provocator, asa ca te rugam sa dai si un „share creativ” pe facebook paginii festivalului, mentionand faptul ca vrei sa fii voluntar.

Cu ce ramai dupa voluntariatul la SFR:

* certificat de voluntariat;

* tricou, ecuson, materiale promotionale pentru voluntari (surpriza!);

* relatii cu oameni extraordinari, prieteni si amici interesati de filmul romanesc;

* posibilitatea de a intra in echipa Asociatiei Studentilor Jurnalisti, iar la urmatoarea editie – sansa de a fi in echipa SFR;

* intrare libera la toate proiectiile de la festival;

* multe alte surprize, printre care si petrecerea voluntarilor, cu „distractiuni” speciale, in stil mare, romanesc.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.