anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
16 Jun 2014 - 20 Jun 2014
stats

Tabara din Tara lui Andrei recruteaza voluntari

Iti place sa te joci responsabil si crezi ca se poate sa construiesti doua parcuri de distractie intr-o saptamana? Esti cel mai bun prieten al copiilor si ii poti sprijini sa paseasca in universul antreprenorial? Atunci te asteptam voluntar in Tabara din Tara lui Andrei! Pentru derularea Taberei cautam voluntari activi si dornici sa ne ajute la organizarea si desfasurarea actiunilor destinate elevilor, cu varsta de peste 18 ani. Inscrierile se pot face pana pe 20 iunie.

Pentru al saptelea an consecutiv, Petrom organizeaza Tabara din Tara lui Andrei, eveniment la care vor paticipa elevii si cadrele didactice declarati semifinalisti ai competitiei Scoala lui Andrei.
In cadrul Taberei, cei mici vor invata intr-un mod distractiv ce este antreprenoriatul si vor afla cum sa implementeze proiectul propus de catre echipa lor. Pentru derularea Taberei cautam voluntari activi si dornici sa ne ajute la organizarea si desfasurarea actiunilor destinate elevilor. Astfel, daca ai peste 18 ani, experienta ca voluntar, daca esti responsabil si iti place sa te implici in actiuni ce contribuie la dezvoltarea comunitatii si, nu in ultimul rand, crezi in puterea copiilor de a trasforma lumea in care traiesc, inscrie-te ca voluntar pentru Tabara.

Tabara se va desfasura in Bran, conform calendarului de mai jos. Iti poti alege pana la trei perioade dintre cele enumerate mai jos:
- 6 - 12 iulie
- 13 - 19 iulie
- 27 iulie – 2 august
- 3 - 9 august
- 17 - 23 august

Ce vei face in tabara?
Vei fi cel mai bun prieten al echipelor de elevi din clasele I-IV si V-VIII. Printre responsabilitatile tale se vor numara supravegherea copiilor si vei oferi suport organizatorului pentru implementarea sarcinile din fiecare zi. Si nu in ultimul rand vei lua parte la toate activitatile distractive.
Inainte de plecarea in Tabara, vom organiza un training in Bucuresti in cadrul caruia vom detalia aceste responsabilitati, dar si unul la sosirea in locatie.

Ce oferim noi?
O experienta plina de amintiri frumoase si o multime de prieteni noi. Pe perioada taberei vei invata alaturi de cei mici, vei fi surprins de fiecare activitate si vei pleca fermecat si cu dorinta de a ne revedea si in anul urmator. In plus, asiguram transportul, cazarea si masa si iti vom oferi o adeverinta ce va atesta implicarea ta ca voluntar.

Cum te inscrii?
Trimiti pana pe 20 iunie pe adresa de e-mail scoala@taraluiandrei.ro CV-ul tau, precum si o scurta scrisoare de intentie, in care mentionezi urmatoarele:
• de ce vrei sa ne fii alaturi
• care este experienta ta ca voluntar
• in ce perioada ne poti fi alaturi
• datele tale de contact (tel. mobil, adresa postala, varsta)
Noi vom lua legatura cu tine in perioada 23 – 27 iunie!

Sursa: taraluiandrei.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.