Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
certificat/ intrare libera la evenimente
Expira: 
17 Feb 2014 - 23 Feb 2014
08 Sep 2014 - 15 Sep 2014
stats

Voluntar la Ateneul Tatarasi

Daca esti elev sau student, vrei sa te dedici promovarii valorilor culturale, educative si artistice pe plan local, ai una-doua ore libere pe saptamana, ești dinamic, cu bun simt, serios, bun comunicator, atunci te asteptam sa faci parte din echipa de voluntari a Ateneului Tatarasi! Pentru a aplica, trimite CV-ul tau la adresa ateneutatarasi@yahoo.com cu mentiunea „Voluntariat”, pana pe 23 februarie 2014. Update: aplicatiile sunt deschise in perioada 8-15 septembrie 2014.

Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de persoane din conducerea institutiei la proiecte importante si sa participi la spectacole, prelegeri, expozitii, etc. Te vei implica in activitatea de distributie a materialelor promotionale cu evenimentele ce au loc la Ateneul Tatarasi. Pentru aceasta vei beneficia de transport gratuit in cuantumul a doua bilete de calatorie cu un mijloc de tranport in comun.

Ca urmare a activitatii tale, vei primi un certificat ce atesta perioada de voluntariat efectuata, o recomandare, intrare gratuita la evenimente.
 
Ateneul Tatarasi produce, organizeaza si gazduieste evenimente culturale: spectacole de teatru, expozitii (carte, fotografie, afis, grafica, sculptura), proiectii filme, conferinte, seminarii, intalniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scena si in aer liber (muzica, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tatarasi organizeaza si activitati pentru copii, cursuri de dans si muzica, gazduieste o biblioteca de cartier, un club de sah etc.
 
Persoana de contact:
Irina ENEA, colaborator PR
tel. 0232 26 18 46 int.112
mobil: 0751 127 741

Sursa: comunicatul de presa
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.