anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
03 Feb 2014 - 17 Feb 2014
stats

Voluntar la Mai Bine

In perioada 3-17 februarie, Asociatia Mai Bine recruteaza voluntari. Daca vrei sa te alaturi echipei, trimite mail la adresa contact@maibine.eu cu datele tale de contact, cateva randuri despre ce te motiveaza sa faci parte din Mai Bine si ataseaza un CV. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp si ne vom cunoaste pana la finalul lunii februarie.

Unii oameni nu mai cred ca este posibila o lume mai buna sau si-au pierdut sperantin bunatatea oamenilor sin capacitatea lor de a contribui la schimbare. La Mai Bine respectam opiniile diverse, insa alegem sa privim lucrurile intr-o maniera pozitiva, mai increzatoare, inconjurati fiind de exemple care ne demonstreaza contrariul. Mai stim totodata ca este nevoie de cat mai multi dintre noi care sa se implice in comunitate si sa participe in mod activ la schimbarea a carei necesitate o simtim cu totii.

Daca si tu esti una dintre persoanele care considera ca prin determinare si implicare pot face o diferenta, una in mai bine, atunci te invitam sa te alaturi echipei noastre. 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.